Νέα Νέα μοντέλα

DJI PHANTOM 4 & OSMO HANDHELD GIMBAL

To Phantom 4 μπορεί να πετάει για 28 λεπτά, ενώ το Osmo σάς επιτρέπει να τραβάτε βίντεο 4Κ.

 Tα προϊόντα διατίθενται στην Ελλάδα από την Greek Rotors.

To Phantom 4 από την DJI αποτελεί το διάδοχο του Phantom 3 και διαθέτει αρκετές καινοτομίες. Εχει νέα αεροδυναμική σχεδίαση, το σώμα του είναι κατασκευασμένο από μαγνήσιο και το κέντρο βάρους βρίσκεται στο κέντρο του, κάτι που βελτιώνει την ευελιξία και την ακρίβεια στους χειρισμούς. Μπορεί να πετάει για 28 λεπτά, χρόνος που είναι αυξημένος κατά 25% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Η εμβέλειά του, έχοντας πλήρη έλεγχο, φτάνει τα 5km. Το βάρος του μαζί με την μπαταρία είναι 1380g. H μέγιστη ταχύτητα ανόδου είναι 6m/s, η μέγιστη ταχύτητα καθόδου 4m/s και η μέγιστη ταχύτητα πτήσης 20m/s. Το μέγιστο ύψος πτήσης είναι 6000m. Διαθέτει Obstacle Sensing System, που ανιχνεύει αυτόματα όποια εμπόδια υπάρχουν στην πορεία του και τα αποφεύγει. Η εμβέλεια του συστήματος αυτού είναι 0.7-15m και απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία του είναι να υπάρχει επαρκές φως (πάνω από 15lux).

greek rotors (1)

DJI Phantom 4

Μπορεί να ακολουθεί αυτόματα ένα κινούμενο αντικείμενο, ενώ με τη λειτουργία TapFly μπορεί να πετάει σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, χωρίς τηλεχειριστήριο, απλά ακουμπώντας την οθόνη του smartphone. Έχει 3 προγράμματα πτήσης, Ρ (Position), S (Sport) και A (Attitude). Eίναι εφοδιασμένο με φωτογραφική μηχανή που έχει ανάλυση 12ΜΡ και αισθητήρα 1/2.3 ιντσών. H μηχανή διαθέτει φακό που έχει εστιακό μήκος αντίστοιχο με 20mm στο φορμά 35mm, ενώ η ευαισθησία λήψης κυμαίνεται σε 100-3200 ISO για το βίντεο και 100-1600 ISO για τη φωτογραφία. Η κλίμακα ταχυτήτων φωτοφράκτη είναι 8s-1/8000s. Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες JPEG ή DNG 4000Χ3000px ή βίντεο MP4. To dji Phantom 4  είναι ήδη διαθέσιμο.

greek rotors (3)

DJI Phantom 4: close up στην κάμερα της συσκευής.

DJI OSMO HANDHELD GIMBAL

To Osmo είναι μια πρωτοποριακή συσκευή, για χρήση από το έδαφος, που σας επιτρέπει να τραβάτε βίντεο 4Κ αλλά και φωτογραφίες 12 ΜΡ. Η σχεδίασή της σε σχήμα λαβής κάνει πολύ εύκολο το κράτημα, και το εξελιγμένο σύστημα σταθεροποίησης 3 αξόνων εξασφαλίζει καθαρές λήψεις, ακόμα και αν το χέρι σας δεν είναι απόλυτα σταθερό.

Είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια τεχνολογία διατίθεται σε βιντεοκάμερα χεριού. Μπορείτε να έχετε καθαρές λήψεις, χωρίς τρίποδο, ακόμα και σε χρόνο έκθεσης 2s. Toποθετείτε το smartphone στην ειδική υποδοχή που υπάρχει και παρακολουθείτε πολύ εύκολα όλες σας τις λήψεις. Όλες οι λειτουργίες της μηχανής μπορούν να ελέγχονται από το smartphone.

greek rotors (2)

DJI OSMO

H συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο για να καταγράψετε όλους τους ήχους, αλλά υπάρχει και υποδοχή 3.5mm για να τοποθετήσετε εξωτερικό μικρόφωνο. Η μπαταρία επαρκεί για 1 ώρα λήψης βίντεο, αλλά δίνει και αυτονομία 6 ωρών σε λειτουργία standby. Η λειτουργία Automatic Panorama σας επιτρέπει να κάνετε πανοραμικές λήψεις 360 μοιρών πολύ εύκολα. Κρατάτε τη μηχανή πάνω από το κεφάλι σας, πατάτε το πλήκτρο και η μηχανή περιστρέφεται φωτογραφίζοντας και  παραμένοντας απολύτως επίπεδη. Η λειτουργία Timelapse είναι και αυτή πολύ ενδιαφέρουσα μια και μπορείτε να αποτυπώσετε αυτόματα τη ροή του χρόνου. Yπάρχουν πολλά προαιρετικά εξαρτήματα, ειδικά σχεδιασμένα για το Osmo, που επεκτείνουν τις δυνατότητες της συσκευής, όπως βραχίονας προέκτασης, τρίποδο, αμοιβή μπαταρία, στήριγμα μικροφώνου, θήκη κ.λπ.

greek rotors

DJI OSMO