Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

2ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ DRONE: ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!

Χάρη σε όλες και όλους εσάς, καταγράφηκε νέο ρεκόρ στον αριθμό των εικόνων που συγκεντρώθηκαν! Πότε συνεδριάζει η κριτική επιτροπή, πότε ανακοινώνονται οι νικητές, πότε θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των βραβείων!

Ο διαγωνισμός είχε θέμα “Εναέρια Φωτογραφία με χρήση Drone” και διοργανώθηκε από την World UAV Federation (Παγκόσμια Ομοσπονδία Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών) με τη συνεργασία του περιοδικού Photonet και της φωτογραφικής κοινότητας Photo Contest! 

Στη τέλος του άρθρου θα δείτε δημοσιευμένες όλες τις εικόνες που που παραλάβαμε μέσω email στο photonet@nexusmedia.gr. Eάν ανεβάσατε τις εικόνες σας στο www.photocontest.gr μπορείτε να τις δείτε με ένα κλικ εδώ! 


Προσοχή: αν έχετε στείλει τις εικόνες σας εμπρόθεσμα και δεν τις βλέπετε αναρτημένες είτε στο παρόν άρθρο είτε στο photocontest.gr, μπορείτε να τις στείλετε ξανά, αποκλειστικά μέσω email στο photonet@nexusmedia.gr έως αύριο Τρίτη 20/9/22 στις 6μμ, προκειμένου να συμμετάσχουν κανονικά στο διαγωνισμό και να συμπεριληφθούν στις αξιολογήσεις της κριτικής μας επιτροπής

Μεταξύ Δευτέρας 19/9 και Τρίτης 20/9  θα υλοποιηθεί διαδικασία του ελέγχου όλων των εικόνων που λάβαμε, προκειμένου να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία του αποστολέα τους και η εγκυρότητα της συμμετοχής τους.

Εν συνεχεία, οι έγκυρες συμμετοχές θα τεθούν υπόψιν της κριτικής μας επιτροπής, η οποία θα συνεδριάσει στα τέλη της εβδομάδας, προκειμένου: α) να επιλέξει τους τρεις νικητές (-ιες) και β) να ορίσει τον αριθμό των επιπλέον εικόνων που θα επιλέγουν για δημοσίευση στο σχετικό αφιέρωμα που ετοιμάζεται για δημοσίευση στο επόμενο τεύχος του Photonet (ν. 236) που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Θυμίζουμε πως την κριτική επιτροπή απαρτίζουν (αλφαβητικά) οι:

  • Μωρίς Γκορμεζάνος – Drone Cinematography Advisor WUAVF Ελλάδας
  • Γιάννης Δάγκλης – Πρόεδρος WUAVF Ελλάδας
  • Γιώργος Μασχαλίδης (Συν-δημιουργός του Photo Contest)
  • Μενέλαος Μελετζής – Σύμβουλος Έκδοσης PHOTONET
  • Σπύρος Ντούσκος – Γενικός Γραμματέας WUAVF Ελλάδας

Η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022, στη 1μμ μέσα από το nexusmedia.gr.

ΕΠΑΘΛΑ

  •  1ος νικητής: ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο Διήμερο Σεμινάριο Drone Cinematography Masterclass (αξίας 270 ευρώ) + αναμνηστικό έπαθλο από την WUAVF + προβολή στο Drone World Congress 2023.
  • 2ος νικητής: ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο Διήμερο Σεμινάριο Drone Business Start Up Course  (αξίας 180 ευρώ) + αναμνηστικό έπαθλο από WUAVF + προβολή στο Drone World Congress 2023.
  • 3ος νικητής: ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο Διήμερο Σεμινάριο Drone Photography & Videography Course  (αξίας 100 ευρώ) + αναμνηστικό έπαθλο από WUAVF + προβολή στο Drone World Congress 2023.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ακολουθούν όλες οι εικόνες που παραλάβαμε μέσω email στο photonet@nexusmedia.gr.

Eάν ανεβάσατε τις εικόνες σας στην πλατφόρμα του Photo Contest μπορείτε να τις δείτε με ένα κλικ εδώ!


Η απονομή των επάθλων θα γίνει στo Photonet Studies Day 2022!

  • Δείτε τους νικητές και τις καλύτερες εικόνες του 1ου διαγωνισμού με ένα κλικ εδώ!