Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

3ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ DRONE: EΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!

Πότε συνεδριάζει η κριτική επιτροπή; Πότε ανακοινώνονται οι νικητές του φετινού διαγωνισμού; Οι απαντήσεις ακολουθούν!

Ο διαγωνισμός είχε θέμα “Εναέρια Φωτογραφία με χρήση Drone” και διοργανώθηκε από την World UAV Federation (Παγκόσμια Ομοσπονδία Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών) με τη συνεργασία του περιοδικού Photonet και της φωτογραφικής κοινότητας Photo Contest! 

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του ελέγχου όλων των εικόνων που λάβαμε, προκειμένου να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία των αποστολέων και η εγκυρότητα της συμμετοχής τους.

Thodoris Vavalios

Tην προσεχή Παρασκευή 13/10/23, οι έγκυρες συμμετοχές θα τεθούν υπόψιν της κριτικής μας επιτροπής, η οποία θα συνεδριάσει, προκειμένου: α) να επιλέξει τους τρεις νικητές (-ιες) και β) να ορίσει τον αριθμό των επιπλέον εικόνων που θα επιλέγουν για δημοσίευση στο σχετικό αφιέρωμα που ετοιμάζεται για δημοσίευση στο επόμενο τεύχος του Photonet (ν. 243) που θα κυκλοφορήσει πριν τις γιορτές.

Θυμίζουμε πως την κριτική επιτροπή απαρτίζουν (αλφαβητικά) οι:

  • Μωρίς Γκορμεζάνος – Drone Cinematography Advisor WUAVF Ελλάδας
  • Γιάννης Δάγκλης – Πρόεδρος WUAVF Ελλάδας
  • Γιώργος Μασχαλίδης (Συν-δημιουργός του Photo Contest)
  • Μενέλαος Μελετζής – Σύμβουλος Έκδοσης PHOTONET
  • Σπύρος Ντούσκος – Γενικός Γραμματέας WUAVF Ελλάδας

Georgios Pallas


Η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16/10/23 στις 5μμ μέσα από το nexusmedia.gr.

ΕΠΑΘΛΑ

  •  1ος νικητής: ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο Διήμερο Σεμινάριο Drone Cinematography Masterclass (αξίας 270 ευρώ) + αναμνηστικό έπαθλο από την WUAVF + προβολή στο Drone World Congress 2024.
  • 2ος νικητής: ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο Διήμερο Σεμινάριο Drone Business Start Up Course  (αξίας 180 ευρώ) + αναμνηστικό έπαθλο από WUAVF + προβολή στο Drone World Congress 2024.
  • 3ος νικητής: ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο Διήμερο Σεμινάριο Drone Photography & Videography Course (αξίας 100 ευρώ) + αναμνηστικό έπαθλο από WUAVF + προβολή στο Drone World Congress 2024.

Δείτε τους νικητές του 1ου διαγωνισμού με ένα κλικ εδώ!
Δείτε τους νικητές του 2ου διαγωνισμού με ένα κλικ εδώ!

Gkagialaris photography