Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ENAEΡΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ DRONE: OI NIKHTEΣ!

Δείτε το TOP-20 των εικόνων του διαγωνισμού!

Η World UAV Federation (Παγκόσμια Ομοσπονδία Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών) με τη συνεργασία του περιοδικού Photonet και της φωτογραφικής κοινότητας Photo Contest διοργάνωσε διαγωνισμό Εναέριας Φωτογραφίας με Drone για επαγγελματίες, ερασιτέχνες, χειριστές ΣμηΕΑ και φίλους της φωτογραφίας, συγκεντρώνοντας 215 συμμετοχές – η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού συνεδρίασε χτες Δευτέρα 8/11/21 και επέλεξε τις 20 καλύτερες εικόνες του!

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν (αλφαβητικά) οι:

  • Μωρίς Γκορμεζάνος – Drone Cinematography Advisor WUAVF Ελλάδας
  • Γιάννης Δάγκλης – Πρόεδρος WUAVF Ελλάδας
  • Γιώργος Μασχαλίδης (Συν-δημιουργός του Photo Contest)
  • Μενέλαος Μελετζής – Σύμβουλος Έκδοσης PHOTONET
  • Σπύρος Ντούσκος – Γενικός Γραμματέας WUAVF Ελλάδας

Η τελετή απονομής των βραβείων

Οι τρεις πρώτοι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν τα έπαθλά τους στα πλαίσια του επερχόμενου 8ου Photonet Special Day την Κυριακή 28/11/21. Η τελετή απονομής θα ξεκινήσει στη 1μμ στην αίθουσα Καλλιρόη του Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28) 100 μέτρα από το Σταθμό Μετρό της Ακρόπολης. Η δωρεάν είσοδος στο event εξασφαλίζεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής σας προεγγραφής σε αυτό! Συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε με ένα κλικ εδώ, θα λάβετε απευθείας στο email σας τη σχετική πρόσκληση εισόδου.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη σχετική πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με τη Γραμματεία μας στο τηλ. 210 8320834 (Δευτ. – Παρ., 10πμ-5μμ). Αναφορικά με τη συμμετοχή των νικητών στα σεμινάρια Drone της WUAVF, αυτοί μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την Ομοσπονδία στο τηλ. 30 210 4617999 ή στέλνοντας μέιλ στο info@worlduav.eu.


Οι καλύτερες εικόνες του διαγωνισμού
Πριν παρουσιάσουμε τους 3 νικητές, δείτε (χωρίς σειρά αξιολόγησης) τις 17 πρόσθετες εικόνες που επέλεξε η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού για να συμπληρωθεί το Τοp 20 των καλύτερων λήψεων!

Κλικ στην επόμενη σελίδα για να δείτε τον τρίτο νικητή του διαγωνισμού!
 


Aρθρογράφος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της EISA (Expert Imaging and Sound Association) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.