Ενδιαφέρουν

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ DRONE PHOTOGRAPHY & VIDEOGRAPHY: ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Μάθετε τα ονόματα των 3 τυχερών!

Θυμίζουμε πως το σεμινάριο διεξάγεται υπό την αιγίδα και τις κατευθυντήριες οδηγίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (World UAV Federation) τον πρωτοπόρο διεθνή Οργανισμό που εκπροσωπεί και υποστηρίζει την παγκόσμια βιομηχανία drones.

Στόχος του είναι να εισάγει τους καταρτιζόμενους στις θεμελιώδεις αρχές της εναέριας εικονοληψίας με drone, βοηθώντας τους έτσι να αναπτύξουν τη δική τους προσωπική κινηματογραφική γλώσσα, η οποία θα τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν τα οπτικοακουστικά τους έργα (projects) σε άλλο επίπεδο.

Υιοθετεί μία αναλυτική εκπαιδευτική προσέγγιση βήμα-βήμα, συνδυάζοντας θεωρία και πράξη σύμφωνα με διεθνείς πρακτικές. Οι καταρτιζόμενοι λαμβάνουν εξειδικευμένες γνώσεις που αφορούν τις βασικές τεχνικές κινηματογραφικής λήψης, τον σχεδιασμό και την οργάνωση εναέριας εικονοληψίας, σωστούς ελιγμούς πτήσης με drone για εικονοληψία, ενέργειες για αποφυγή λαθών και πολλά άλλα.

Το σεμινάριο είναι ιδανικό για λάτρεις-φίλους των drones, χειριστές ΣμηΕΑ, καθώς και για αρχάριους σκηνοθέτες και κινηματογραφιστές που ενδιαφέρονται για την εναέρια εικονοληψία (φωτογραφία και βίντεο) με χρήση drone. Επίσης, προτείνεται ανεπιφύλακτα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, επαγγελματίες εναέριας χαρτογράφησης, δημοσιογράφους και εικονολήπτες που χρησιμοποιούν drones για οποιοδήποτε λόγο στην καθημερινή τους εργασία.

Θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο 12/3/22 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13/3/22. Συμπεριλαμβάνει 16 συνολικά εκπαιδευτικές ώρες.

  • Ώρας έναρξης και για τις δύο ημέρες: 10πμ
  • Ώρα ολοκλήρωσης: 4μμ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος για τους συμμετέχοντες είναι 100€ και προκαταβάλλεται. Η καταβολή γίνεται με τραπεζική κατάθεση πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου και είναι απαραίτητη για την κατοχύρωση θέσης.

Για εγγραφή κάντε κλικ εδώ!

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ!

Τρεις (3) από εσάς μπορείτε να παρακολουθήσετε το παραπάνω σεμινάριο, χωρίς να καταβάλετε το κόστος συμμετοχής. Τα ονόματα που προέκυψαν κατόπιν κλήρωσης είναι τα εξής:

  • ΤΑΡΑΚΤΣΙΚΩΣΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  • ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

  • ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΠΑΝΤΕΛΗΣ


 – Φωτό: Lukas Bieri

 


Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.