ΟΛΑ ΤΑ Ε-ΒΟΟΚS ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Αποκτήστε τα από κάθε γωνιά του πλανήτη!

Σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη στον κόσμο online πλατφόρμα ανάγνωσης περιοδικών και εφημερίδων Magzter, η ηλεκτρονική μορφή σε επιλεγμένα βιβλία μας είναι άμεσα διαθέσιμη για αγορά και ανάγνωση σε επιτραπέζιο υπολογιστή, laptop, tablet και smartphone σε μοναδικές τιμές!

 


Πώς να αποκτήσετε τα e-books μας!

 

Aκολουθήστε τα παρακάτω τρία απλά βήματα:

  1. Μπαίνοντας εδώ θα βρείτε όλα τα προς πώληση βιβλία μας, μαζί φυσικά με τα τεύχη του Photonet που διατίθενται ως e-magazines!
  2. Κάντε κλικ στο εξώφυλλο του βιβλίου ή των βιβλίων της αρεσκείας σας και στη συνέχεια κάντε την αγορά σας μέσα από την επιλογή “Αdd to cart”. Εάν αυτή είναι η πρώτη συναλλαγή σας μέσω Magzter, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει να εγγραφείτε (δωρεάν!) σε αυτή, μέσω του email σας ή μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook ή στο Twitter.
  3. Μπείτε στη σελίδα των αγορών και κάντε την πληρωμή μέσω χρεωστικής ή/και πιστωτικής κάρτας, πατώντας το σχετικό εικονίδιο που θα βρείτε πάνω δεξιά στη σελίδα: 

Εφόσον θέλετε να διαβάζετε τα βιβλία μας (και) σε συσκευές Android, iPad και iPhone, κατεβάστε τη δωρέαν εφαρμογή του Magzter, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο!

 

Πώς να διαβάσετε τα e-books μας!

Δείτε το παρακάτω video:

Περισσότερα για το Magzter

Η οικογένεια του Magzter περιλαμβάνει ήδη πάνω από 13.000 εφημερίδες και περιοδικά από όλο τον κόσμο. Οι παραπάνω τίτλοι προέρχονται από ∼3.500 εκδοτικές εταιρίες που εδρεύουν σε ∼200 διαφορετικές χώρες στον κόσμο, συγκεντρώνοντας πάνω από 55.000.000 αναγνώστες παγκόσμια!

Περισσότερα στο video που ακολουθεί!


[optin-cat id=”41073″]