Νέα

10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ AIΓΙΝΑΣ

Την Κυριακή 28 Μάη 2017, στις 20.30μ.μ. στο Caps Love – Aegina θα γίνει παρουσίαση 9 ηχοραμάτων.

Το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικoύ Συλλόγου Αίγινας «Ο Καποδίστριας» φέτος κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας, έχοντας ήδη στο ενεργητικό του πολλές εκθέσεις, δράσεις και συμμετοχές στα καλλιτεχνικά δρώμενα του νησιού όλα αυτά τα χρόνια.

Ο σημαντικότερος στόχος του εργαστηρίου ήταν να φέρει σε επαφή όλο και περισσότερο κόσμο σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας είτε μέσα από τα μαθήματα, είτε μέσα από τις εκθέσεις και δράσεις που παρουσίαζε.

Συνεχίζοντας αυτή την τακτική, θα παρουσιάσει την Κυριακή 28 Μάη 2017, στις 20.30μ.μ. στο Caps Love – Aegina 9 ηχοράματα (προβολή φωτογραφιών με ήχο),έχοντας στόχο να γιορτάσει τα 10 χρόνια με μια εκδήλωση κάθε μήνα από τον φετινό Ιανουάριο μέχρι την τελική του έκθεση τον Ιούνιο.

Όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο τύπου, τα ηχοράματα είχαν παρουσιαστεί και τον Μάρτιο αλλά “πολλοί φίλοι μας που δεν τα είδαν, μας ζητήσαν να το επαναλάβουμε (φυσικά περιμένουμε και τους φίλους που θέλουν να τα ξαναδούν”).

Τα ηχοράματα που θα παρουσιασθούν είναι:

1. Δέκα Χρόνια Φωτογραφικό Εργαστήρι – φωτογραφική αναδρομή

2. Χορεύοντας στην Αίγινα – Ασπασία Λεούση

3. Το καρναβάλι του Μεσαγρού – Γεωργία Μανιμανάκη, Δέσποινα Κανάκη, Άρης Παύλος

4. AEGINA CHRONOLAPSE – φωτογραφίες: Κοκούλης Ηράκλειος, επεξεργασία φωτ.: Παναγιώτης Ρόδης, video-montaz: Αντώνης Σκλάβαινας

5. Vietnam – Άρης Παύλος

6. Γυμνό Σώμα – Γιώργος Μαλτέζος

7. Αίγινα: Άλλοτε & Τώρα – Σαλώμη Μελισσάρη

8. Γυμνός Καμβάς – Ασπασία Λεούση

9. Μια βουτιά στις Μαλδίβες – Κωνσταντίνος Βατικιώτης

Η συνολική διάρκεια των ηχοραμάτων θα είναι 60 λεπτά περίπου και μετά μπορεί να γίνει συζήτηση με τους φωτογράφους που θα παρουσιάσουν δουλειές τους.