Ενδιαφέρουν

ΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ!

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας “όχι μόνο Πρόεδρος αλλά ούτε καν Πολιτικός Αρχηγός έχει αξιωθεί να μας προσκαλέσει σε μια συνάντηση τα τελευταία 40 χρόνια.”

Ας δούμε όλες τις λεπτομέρειες της σχετικής ανακοίνωσης της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.


Γεύμα παρέθεσε σήμερα (σ.σ.: 10/1/23) η Π.τ.Δ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου στους φωτορεπόρτερ Συγκεκριμένα περιελάμβανε  τους φωτορεπόρτερ των Ελληνικών Πρακτορείων (ΑΠΕ και Ιδιωτικών) των Ξένων (Πρακτορείων) καθώς και στους εκπροσώπους των  freelancer που είναι και διαπιστευμένοι στο Προεδρικό Μέγαρο.

To γεύμα στο όποιο μεγίστη συμβολή είχε και ο official φωτογράφος της Πρόεδρου Θοδωρής Μανωλόπουλος δόθηκε σε ένα παλιό στέκι στο κέντρο της Αθήνας.

Αξιοσημείωτη αναφορά της συνάντησης αυτής είναι ότι για πρώτη φορά Πρόεδρος της Δημοκρατίας παραθέτει γεύμα και στους φωτορεπόρτερ, κάτι που καθιστά εξαιρετική τιμή της Πρόεδρου απέναντι στον κλάδο  των φωτορεπόρτερ.

Και για να το “πλατειάσουμε” περισσότερο, όχι μόνο Πρόεδρος αλλά ούτε καν Πολιτικός Αρχηγός έχει αξιωθεί να μας προσκαλέσει σε μια συνάντηση τα τελευταία 40 χρόνια.

Εκφράζουμε τις απέραντες ευχαριστίες μας τόσο στην Αξιότιμη κ. Πρόεδρο όσο και σε όλο το team του Γραφείου Τύπου.

Δοθείσης δε της αφορμής αυτής, αποσπάσαμε και τη θετική διάθεσή της να μας δεχθεί και σαν συνδικαλιστικό φορέα (ΕΦΕ).

Για την ιστορία παρευρέθηκαν: Αλέξανδρος Βλάχος (ΑΠΕ), Γιώργος Κονταρίνης (EUROKINISSI), Μενέλαος Μυρίλας (SOOC), Νίκος Χαλκιόπουλος (Ιn Time), Διονύσης Πατεράκης και Δημήτρης Καρβουντζής (από τους freelancers) Θανάσης Σταυράκης (Assosciated Press), Άλκης Κωνσταντινίδης (Reuters), Θοδωρής Μανωλόπουλος (Official φωτογράφος της Προέδρου), Χρήστος Μπόνης (Πρόεδρος ΕΦΕ) και φυσικά το στελεχιακό δυναμικό του Γραφείου Τύπου της Προεδρίας.

 


Aρθρογράφος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της EISA (Expert Imaging and Sound Association) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.