Ενδιαφέρουν

ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ: “ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΜΥΡΙΛΛΑ”

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της σχετικής ανακοίνωσης!

Ας δούμε αναλυτικά τι αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της  Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, η οποία έχει ημερομηνία 5/7/23.


Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος

Ο συνάδελφος Μενέλαος Μυρίλλας, στο πλαίσιο των υπηρεσιών που παρέχει ως φωτορεπόρτερ, κατέγραψε ως όφειλε, τα δρώμενα της προεκλογικής συγκέντρωσης του υποψηφίου κόμματος ΝΙΚΗ στο Σ.Ε.Φ. στις 22/6/2023.

Θεωρούμε άδικη κι επιλήψιμη την «επίθεση» που δέχθηκε από τον ιστότοπο «sportime.gr», χαρακτηριζόμενος μάλιστα ως «προβοκάτορας» και ως «στρατευμένο παπαγαλάκι».

Το σχετικό δημοσίευμα εκφράζεται υποτιμητικά για το επάγγελμα των φωτορεπόρτερ και αυτό μας υποχρεώνει να λάβουμε θέση, γνωρίζοντας μάλιστα ότι ο εν λόγω συνάδελφος κος Μενέλαος Μυρίλλας, εκτελεί τίμια, σοβαρά και αντικειμενικά το έργο του, αποτυπώνοντας την αλήθεια στην εικόνα, παράλληλα δε στιχοποιοί ταυτόχρονα συναδέλφους προσωπικά , οπως επανειλημμένως εχει συμβεί και στο παρελθόν με αρκετά δημοσιεύματα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ. Η έκφραση προσωπικών απόψεων και τοποθετήσεων στο facebook είναι απολύτως συμβατή με τις δημοκρατικές αντιλήψεις μας, δεδομένου ότι το εν λόγω κόμμα έθεσε εαυτόν και την ιδεολογία του στην κρίση κάθε Έλληνα πολίτη.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ


 


Aρθρογράφος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της EISA (Expert Imaging and Sound Association) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.