Ενδιαφέρουν

ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ποιοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση – όλα τα ονόματα!

Η Ένωση Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου μάς κοινοποίησε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Γενική Συνέλευση του Σωματείου, προϋπολογισμός, προτάσεις και σχεδιασμός έργου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 14:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων Τριλογία.

Στην συνέχεια οι επαγγελματίες φωτογράφοι κόψαμε την πίτα μας που ευλόγησε ο π. Δημήτριος, εκπροσωπώντας το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Αθανάσιου Βασιλόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Στάθη Αναστασόπουλου, του Προέδρου της ΦΑΡΙΣ Παντελή Δρούγα, του Προέδρου της κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτη Λύρα και του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.) Γεώργιου Καπερώνη, που ευχήθηκαν και μοιραστήκαμε προβληματισμούς και απόψεις, απολαμβάνοντας την συναδελφική επικοινωνία και αλληλεγγύη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος, Γεώργιος Μέλλιος
H Γραμματέας, Αιμιλία ΒουδικλάρηPhotonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;