EISA Awards Photonet

TO PHOTONET ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ EISA 2023 – 2024

Mετά τo υποχρεωτικό διάλειμμα που επέβαλε ο Covid-19 μεταξύ 2020-2022, το Σάββατο 30/9/23 επανέρχεται η διεξαγωγή τoυ φαντασμαγορικού gala στο οποίο θα δώσουν τo παρών όλα τα μέλη της EISA και σημαίνοντες εκπρόσωποι από τις εταιρίες που βραβεύτηκαν! O Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας Κωνσταντίνος Φλώρος θα εκπροσωπήσει το Photonet.

Η EISA είναι μια μοναδική διεθνής δημοσιογραφική ένωση 58 περιοδικών, websites & social media commentators ειδικού τύπου, από 29 χώρες από ολόκληρο τον κόσμο!

Διεθνώς γνωστή για τα Βραβεία της, η EISA ξεκίνησε το 1982 όταν οι επικεφαλείς πέντε ευρωπαϊκών φωτογραφικών περιοδικών συγκεντρώθηκαν για να επιλέξουν τη “Μηχανή της Χρονιάς” για πρώτη φορά. Από τότε η δυναμική της αυξανόταν, χρόνο με το χρόνο, με ολοένα και πιο εντυπωσιακούς ρυθμούς. Η EISA κέρδισε την απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο των καταναλωτών όσο και των εταιριών consumer electronics σε ολόκληρο τον πλανήτη – οι ετήσιες βραβεύσεις της έγιναν επίζηλες χάρη στην αξιοπιστία των αυστηρών μεθόδων που ακολουθείται απαρέγκλιτα από όλα τα μέλη προκειμένου να επιλέξουν, κάθε καινούρια χρονιά, τα πραγματικά καλύτερα προϊόντα!

Ακριβώς δέκα χρόνια πριν, το 2013 η EISA έκανε ορισμένες αλλαγές στην εσωτερική οργάνωσή της, προκειμένου η δομή της να αντικατοπτρίζει καλύτερα τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην αγορά τα τελευταία χρόνια. Έτσι αποφασίστηκε να αντικατασταθεί η προηγούμενη κατηγοριοποίηση των μελών της σε διαφορετικά panel, και η ένταξή τους σε Expert Groups.

Οι νέος όρος αναδεικνύει σαφέστερα την εμπειρία των μελών της EISA και ταυτόχρονα επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία κίνησης σε αυτά, προκειμένου να συμμετέχουν σε συζητήσεις που έχουν να κάνουν άμεσα με τον τομέα εξειδίκευσης όπου ανήκουν. Το αποτέλεσμα ήταν αφενός να γίνονται ακόμα καλύτερες, επιτυχημένες και στοχευμένες επιλογές Βραβείων EISA, αφετέρου να παρουσιάζονται και συνδυαστικά βραβεία, μέσα από το συγκερασμό απόψεων των ειδικών της, που θα προέρχονται από διαφορετικά Expert Groups.

Έχει, πλέον, διαμορφωθεί έτσι μια ισχυρότερη και πιο σύγχρονη EISA, η οποία έχοντας ξεπεράσει το ορόσημο των 40 ετών αδιάλειπτης παρουσίας και διαρκώς αυξανόμενης επιτυχίας φαντάζει πανέτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις (και) των επόμενων ετών!

To Ascot Grandstand θα φιλοξενήσει την τελετή απονομής των Βραβείων ΕΙSA 2023-2024.

Πώς επιλέχτηκαν τα βραβεία ΕΙSA 2023-2024

To 2023, η επιλογή των νικητών από τα μέλη της EISA έγινε μέσα από αλλεπάληλες online συζητήσεις των επικεφαλής των περιοδικών και site από όλο τον κόσμο, που την απαρτίζουν αυτήν τη στιγμή.

Tην περασμένη άνοιξη όλα τα μέλη της Ένωσης συμμετείχαν στα ΕISA Webinar series 2023, κατά τη διάρκεια των οποίων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα στελέχη των σημαντικότερων εταιριών της αγοράς για όλα τα νέα προϊόντα που ήταν/είναι έτοιμα για ευρεία κυκλοφορία, σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να μπορέσουν να τα γνωρίσουν, να τα αξιολογήσουν και εν συνεχεία να τα συμπεριλάβουν στις λίστες με τα υποψήφια προς διάκριση μοντέλα για την περίοδο 2023 – 2024. Οι παρουσιάσεις έγιναν online μέσω Zoom, σε χωριστές ημέρες και ώρες για κάθε εταιρία, και πρόσφεραν τη δυνατότητα για ερωτήσεις, διευκρινήσεις και παροχή οποιασδήποτε άλλης πληροφορίας κρίθηκε σημαντική από τους δημοσιογράφους που συμμετείχαν σε αυτές.

Μετά το στάδιο της απευθείας ενημέρωσης από τις εταιρίες προς τα μέλη της EISA, ακολούθησε το τελικό στάδιο της διαδικασίας για την επιλογή των φετινών βραβείων, με μια πρόσθετη σειρά τηλε-διασκέψεων κατά τη διάρκεια του Μαΐου και του Ιουνίου, αυτή τη φορά αποκλειστικά ανάμεσα στα μέλη κάθε Expert Group.

Οι επίσημες ανακοινώσεις έγιναν online ταυτόχρονα σε όλο των κόσμο στις 15/8/23 τόσο από το επίσημο site της EISA όσο και από τον ιστότοπο κάθε μέλους χωριστά! Το προσεχές Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στο Ascot Grandstand της αγγλικής πρωτεύουσας (στον ίδιο ακριβώς χώρο που διοργανώνονται οι περίφημες βασιλικές ιπποδρομίες κάθε Ιούνιο)  η εντυπωσιακή τελετή απονομής θα ολοκληρώσει τον κύκλο των φετινών βραβείων, τα οποία εσείς μπορείτε να δείτε ένα προς ένα κάνοντας κλικ στην εικόνα που ακολουθεί!

  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Τα αναμνηστικά που απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας “φυσικής” τελετής απονομής των Βραβείων EISA, στο Βερολίνο, το 2019.