Νέα

Ε.Κ.Φ.Α.: ΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στη σχετική τοποθέτησή της ενημερώνει πως: “μετά από μακροχρόνια <...> και επίπονη διαπραγμάτευση και συζήτηση το <...>Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής υιοθέτησε σχεδόν όλες τις προτάσεις της Ε.Κ.Φ.Α. και τις έκανε πράξη στις 10/02/23.”

Aκολουθεί το Δελτίο Τύπου (με ημερομηνία 13/2/23) από την Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας!


Συνάδελφοι επαγγελματίες φωτογράφοι μέλη της Ε.Κ.Φ.Α αλλά και μη μέλη της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας.

Μετά από μακροχρόνια, χρονοβόρα και επίπονη διαπραγμάτευση και συζήτηση το ΠΑΔΑ, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής υιοθέτησε σχεδόν όλες τις προτάσεις της Ε.Κ.Φ.Α. και τις έκανε πράξη στις 10/02/23.

Από εδώ και στο εξής, μόνο επαγγελματίες φωτογράφοι με ΚΑΔ 7420 και μέλη νόμιμου και αναγνωρισμένου Σωματείου- Ένωσης που θα ανήκει στην Π.Ο.Φ. θα μπορούν να συμμετέχουν στις φωτογραφίσεις των αποφοιτήσεων.

Βάζουμε έτσι ένα τέλος στην για δεκαετίες βαρβαρότητα, αναρχία και το χάος που ελάμβανε χώρα στις φωτογραφήσεις των τελετών αυτών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρύτανη του ΠΑΔΑ κύριο Π. Καλδή για την κατανόηση του προβλήματος και τα άμεσα αντανακλαστικά καθώς και την έντονη επιθυμία του να δοθεί δίκαιη και βιώσιμη λύση στο θέμα. Να ευχαριστήσουμε επίσης όλους τους υπαλλήλους του ΠΑΔΑ που με κόπο και προθυμία βοήθησαν και συνέδραμαν για μια εφικτή λύση.

Ευχαριστούμε τέλος όλους τους επαγγελματίες φωτογράφους που κατανόησαν το πρόβλημα και βοήθησαν προς τη σωστή κατεύθυνση για τη λύση του καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Κ.Φ.Α. και της Π.Ο.Φ. που ήταν όλοι αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια.

Συνεχίζουμε για δίκαιες, αμερόληπτες και βιώσιμες λύσεις στον κλάδο μας.

Ο Πρόεδρος, Βασίλης Στάμος

Ο Γ. Γραμματέας, Νίκος Χατζηβασιλείου


  • Ε.Κ.Φ Α – ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
  • Διεύθυνση: Ιπποκράτους 13, 106 79 – ΑΘΗΝΑ / τηλ.: 210 36 10 345
  • www.ekfa1916.gr

  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: sbl0323