Ενδιαφέρουν

ΕΚΦΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Υ.ΠΡΟ.ΠΟ. ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

Διαβάστε ολόκληρη τη σχετική ανακοίνωση!

Η Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας τόνισε (23/4/24) τα εξής:


Το τελευταίο χρονικό διάστημα μετά το πλήθος ενημερωτικών επιστολών της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας προς το Υ.ΠΡΟ.ΠΟ.  ο υπουργός κύριος Mιχάλης Xρυσοχοΐδης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το πρόβλημα που ταλανίζει το φωτογραφικό κλάδο, το πρόβλημα της φωτογραφίας ταυτότητας.

Σήμερα στο προγραμματισμένο μας ραντεβού που πραγματοποιήθηκε στο Υ.ΠΡΟ.ΠΟ. σε άριστο κλίμα, ο κύριος υπουργός πλήρως ενημερωμένος κατανόησε τη θέση μας και προσπαθήσαμε από κοινού για εξεύρεση λύσης που θα διασώζει το φωτογραφικό κλάδο.

Θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον κύριο υπουργό και ευελπιστούμε σε μία λύση του θέματος, προς όφελος του φωτογραφικού κλάδου, των πολιτών και της κοινωνίας.

Το Δ.Σ. της Ε.Κ.Φ.Α.


  • Φωτό: στο προγραμματισμένο ραντεβού με τον κύριο υπουργό παρευρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας: Βασίλης Στάμος (Πρόεδρος), Κώστας Ψωμάς (Αντιπρόεδρος), Δήμητρα Τσίλικα (Γ. Γραμματέας), Δημήτρης Παπαγεωργίου (Μέλος), Δήμητρα Γεωργία Χαραλαμποπούλου (Μέλος) και Κωνσταντίνος Ρωμοσιός (Μέλος).