Ενδιαφέρουν

ΕΚΦΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Μάθετε όλα όσα έγιναν εκεί, λίγες μόλις ημέρες πριν την ομιλία και τη συζήτηση που διοργανώνει η Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας για το θέμα στο 10ο Photonet Special Day!

Η Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας ανακοίνωσε σήμερα (24/11/23) τα εξής:


Μετά από επανειλημμένες επαφές, τηλεφωνήματα και emails, πραγματοποιήθηκε έκτακτα χθες, 23/10/2023, συνάντηση με τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης, κύριο Μάνο Λογοθέτη.

Καταθέσαμε όλα τα προβλήματα που σταχυολογήσαμε και καταγράψαμε απ’ όλους τους συναδέλφους πανελλαδικά, από την 25η Σεπτεμβρίου που ήταν η ημέρα έναρξης τους νέου μέτρου για τις νέες ταυτότητες μέχρι και σήμερα και ζητήσαμε την άμεση επίλυσή τους.

Ο κύριος Γ.Γ. αναγνώρισε πως υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και δυσκαμψίες σε μερικούς τομείς και δρομολόγησε τα καταγεγραμμένα προς άμεση επίλυση. Μάλιστα κάποια με την μορφή επείγοντος, όπως είναι το πρόβλημα των ανηλίκων.

Αναμένουμε.

Βασίλης Στάμος

Πρόεδρος Ε.Κ.Φ.Α.

  • Φωτό (από αριστερά προς τα δεξιά): Βικτώρια Νακοπούλου (Ταμίας ΕΚΦΑ), Μάνος Λογοθέτης ( Γ. Γ. Δημόσιας Τάξης), Βασίλης Στάμος (Πρόεδρος ΕΚΦΑ).

Η ΕΚΦΑ ΣΤΟ PHOTONET SPECIAL DAY 2023:
ΟΜΙΛΙΑ & ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ

Στο επερχόμενο 10ο Photonet Special Day (Kυριακή 19/11, Royal Olympic Hotel) δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε φυσικά το θέμα της φωτογράφισης των νέων ταυτοτήτων που πραγματικά καίει το σύγχρονο επαγγελματία.

Για το λόγο αυτό θα φιλοξενήσουμε κατά τη διάρκειά του ΟΜΙΛΙΑ & ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ. Η σχετική παρουσίαση θα γίνει με την επιμέλεια της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας. Η ώρα της διεξαγωγής της θα ανακοινωθεί σύντομα!

Δηλώστε ΤΩΡΑ τη δική σας συμμετοχή για να λάβετε αυτόματα στο email σας το δωρεάν προσωπικό σας εισιτήριο εισόδου με ένα κλικ εδώ!