Ενδιαφέρουν

ΕΚΦΑ: ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Διαβάστε ολόκληρη τη σχετική ανακοίνωση!

Η Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας ανακοίνωσε (7/3/24) τα εξής:


Στην κατάμεστη αίθουσα του Ε.Ε.Α. και σε εξαιρετικό φιλικό και συναδελφικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6/3/2024, η φετινή εκδήλωση της Ε.Κ.Φ.Α. για την Κοπή της Πίτας για το 2024.

Παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. ο κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις προοπτικές και δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει το Ε.Ε.Α. στον κλάδο μας.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο κύριος Γιώργος Παπαθανασόπουλος, εκπρόσωπος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού ( F.I.G.T.) στην Ελλάδα, ο οποίος αναφέρθηκε στις προοπτικές συνεργασίας με τον κλάδο μας.

Ο Πρόεδρος της Ε.Κ.Φ.Α. αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους στους συναδέλφους και τις οικογένειές τους. Στην συνέχεια, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. για την πολύτιμη προσφορά και βοήθεια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στην Ε.Κ.Φ.Α. και τον φωτογραφικό κλάδο.

Τιμητική πλακέτα, απένειμε επίσης, στο αρχαιότερο μέλος της Ε.Κ.Φ.Α. κύριο Ανδρέα Ανδρεόπουλο, για την μακροχρόνια παρουσία και συνεισφορά του στην Ένωση.

Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά, υπήρχαν πολλά και πλούσια δώρα και ευχαριστούμε τους δωροθέτες μας για τις προσφορές τους.

Στην συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν τα ποικίλα εδέσματα και ακολούθησαν φιλικές και χαλαρές συζητήσεις.

Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.

Το Δ.Σ. της Ε.Κ.Φ.Α.

 


Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.