Νέα

ΕΚΦΑ: ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!

Με ανακοίνωσή της τονίζει πως “η ασφάλεια των πολιτών στις μεταφορές και τις συγκοινωνίες αλλά και οπουδήποτε αλλού, αποτελεί λαϊκό δικαίωμα και θα έπρεπε να διαφυλάσσεται με ευθύνη των κυβερνήσεων και όχι να θεωρείται κόστος και να περικόπτεται.”

Aκολουθεί το Δελτίο Τύπου (με ημερομηνία 9/3/23) που λάβαμε από την Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας!


Συνάδελφοι,

Η Ε.Κ.Φ.Α. συμμετείχε στη χθεσινή πρωτοφανή συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας. Χαιρετίζουμε τους συνάδελφους και όλους όσους έλαβαν μέρος στο χθεσινό συλλαλητήριο – διαμαρτυρία. Θεωρούμε πως η ασφάλεια των πολιτών στις μεταφορές και τις συγκοινωνίες αλλά και οπουδήποτε αλλού, αποτελεί λαϊκό δικαίωμα και θα έπρεπε να διαφυλάσσεται με ευθύνη των κυβερνήσεων και όχι να θεωρείται κόστος και να περικόπτεται. Αλλά και οι ίδιοι οι πολίτες, θα πρέπει να βρίσκονται σε διαρκή αγώνα διεκδίκησης και διαφύλαξης του αγαθού αυτού, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την νεολαία μας. Οι μεγάλοι αγώνες του λαού και της νεολαίας μας που βρίσκονται σε εξέλιξη αποτελούν την μοναδική εγγύηση για λήψη μέτρων και τιμωρία όλων των ενόχων και χρειάζεται να συνεχιστούν.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε κοινωνική ομάδα που βάλλεται από κυβερνητικές αντιλαϊκές πολιτικές και πάντα δίπλα στη νεολαία μας και στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα.

Η Ε.Κ.Φ.Α. θα συμμετέχει στο νέο, μεγάλο συλλαλητήριο την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Σύνταγμα, στις 12:00 γιατί το έγκλημα των Τεμπών δεν πρέπει να ξεχαστεί!

Για να παρθούν άμεσα τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας!


  • Ε.Κ.Φ Α – ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
  • Διεύθυνση: Ιπποκράτους 13, 106 79 – ΑΘΗΝΑ / τηλ.: 210 36 10 345
  • www.ekfa1916.gr