Ενδιαφέρουν

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Κ.Φ.Α.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται: “είμαστε όλοι στη διάθεση κάθε καλοπροαίρετου Επαγγελματία Φωτογράφου, είτε είναι μέλος μας είτε όχι.”

O Πρόεδρος της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας Βασίλης Στάμος ανακοίνωσε (29/1/24) τα εξής:


Σήμερα, έχω την χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσω το Νέο Δ.Σ. της Ε.Κ.Φ.Α. Οι περισσότεροι είναι πρωτοεμφανιζόμενοι στο Δ.Σ. και είναι ήδη έκδηλη και εμφανέστατη η ανιδιοτέλεια και η προθυμία τους να δουλέψουν και να προσφέρουν με μεγάλη χαρά στο νέο Δ.Σ., στα μέλη μας αλλά και γενικότερα στο φωτογραφικό κλάδο.

Είμαστε όλοι στη διάθεση κάθε καλοπροαίρετου Επαγγελματία Φωτογράφου, είτε είναι μέλος μας είτε όχι. Θα δουλέψουμε όλοι με ζήλο και ανιδιοτέλεια και τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν τις επόμενες μέρες. Ο πήχης έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά και δεν θα αρκεστούμε σε μετριότητες.

Εύχομαι σε όλους τους νέους συνεργάτες μου στο Νέο Δ.Σ. της Ε.Κ.Φ.Α. Καλή Επιτυχία!

Το Νέο Δ.Σ. (φωτό στην κορυφή της σελίδας) από αριστερά είναι οι: Βασίλης Τσάπαλης, Δήμητρα Γεωργία Χαραλαμποπούλου, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Δήμητρα Τσίλικα (Γ. Γραμματέας), Κωνσταντίνος Ρωμοσιός του Αναστασίου, Κώστας Ψωμάς (Αντιπρόεδρος), Βασίλης Στάμος (Πρόεδρος), Βικτωρία Νακοπούλου (Ταμίας) και Ξενοφών Κοράκης.

Καλή Επιτυχία στην προσπάθειά μας!

Υ.Γ. Μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Δ.Σ. για κάθε επαγγελματικό θέμα που σας αφορά.


  • Φωτό: Σπύρος Τζαχρήστας