Νέα Νέα μοντέλα

ELINCHROM ELB

Το πιο ισχυρό φορητό φλας, για φωτογράφους που αναζητούν την περιπέτεια!

Η Elinchrom ανακοινώνει την κυκλοφορία της γεννήτριας ELB 1200.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν την γεννήτρια και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες της, από τα τέλη Αυγούστου 2017 και έπειτα. Ας δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά της:

Ελαφρύ και συμπαγές σώμα

Ζυγίζει μόλις 4.3kg. Η ELB 1200 φέρνει την επανάσταση στη φωτογραφική βιομηχανία, επιτρέποντας στους φωτογράφους να μεταφέρουν μικρότερες και ισχυρότερες φορητές μονάδες φλας, σε κάθε πιθανή τοποθεσία που μπορεί να το χρειαστούν. Αυτή η μονάδα είναι κατασκευασμένη για να λειτουργεί ακόμα και στο πιο απαιτητικό περιβάλλον.

Απόδοση σε όλα τα επίπεδα

Η ταχύτητα είναι η λέξη κλειδί! Η μονάδα ELB 1200,  μπορεί να αποδώσει τα 1200W συμμετρικά ή ασύμμετρα σε  1/10 του stop και μεταβλητά σε 8,5 F-stops, επιτρέποντας στους φωτογράφους είτε να υπερνικήσουν τον ήλιο είτε να τραβήξουν με πολύ ανοιχτά διαφράγματα. Ανακυκλώνει, σε πλήρη ισχύ, σε 1,7 δευτερόλεπτα στην γρήγορη λειτουργία με ριπές μέχρι και 20 αναλαμπές ανά δευτερόλεπτο. Το ενσωματωμένο πρωτόκολλο Skyport, με 20 κανάλια συχνότητας και 4 ομάδες, παρέχει απρόσκοπτο συγχρονισμό και έλεγχο μεταξύ των πομπών Skyport και της μονάδας ELB 1200.

Φωτισμός για όλες τις εφαρμογές

Η γεννήτρια ELB 1200 συνεργάζεται με μία από τις τρεις πρόσφατα σχεδιασμένες κεφαλές φλας (Action, Hi-Sync και Pro) με ένα ανθεκτικό περίβλημα από αλουμίνιο, νέα κεφαλή κλίσης και εσοχή για κεντρική ομπρέλα 7-8 mm. Η κεφαλή Hi-Sync, σε συνδυασμό με τον πομπό Skyport HS, είναι βελτιστοποιημένη για φωτογράφιση έως 1/8000s. Η κεφαλή Action θα σας δώσει την ταχύτερη διάρκεια φλας όλων των φλας παγκοσμίως, με 1/8850sec. , ρυθμιζόμενη σε 172Ws. Αυτή η κεφαλή, είναι ιδανική όταν εργάζεστε σε κανονικές ταχύτητες κλείστρου ή με κάμερες Μεσαίο Φορμά με διαφραγματικούς φακούς. Η κεφάλι Pro είναι ένα εξαιρετικό all-rounder, με διάρκεια φλας 1 / 5050sec στα 140Ws.

Hi-Sync

Το Hi-Sync είναι η βελτιστοποιημένη λύση της Elinchrom για ταχύτητες κλείστρου έως και 1/8000sec για κάμερες Nikon , Canon , Sony , Olympus  και Panasonic . Η λειτουργία Hi-Sync επιτρέπει στους φωτογράφους να παγώσουν την κίνηση, να σκουραίνουν ή/και να εξουδετερώνουν το φως του περιβάλλοντος όπως και τον ήλιο και να χρησιμοποιούν ανοιχτό διάφραγμα για θόλωμα φόντου.

Για φωτογραφίες και βίντεο

Κάθε κεφαλή είναι εξοπλισμένη με εσωτερικό ανεμιστήρα και φωτεινό μεταβαλλόμενο φωτισμό LED (DayLight balanced / ισοδύναμο με 250 W  / 4000+ Lumens / 92 CRI) που εξάγει ελάχιστη ενέργεια από την γεννήτρια. Σε συνδυασμό με την εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία του ανεμιστήρα, εξασφαλίζει εξαιρετικές δυνατότητες φωτισμού τόσο για φωτογραφίες όσο και για βίντεο. Συμβατό με όλα τα αξεσουάρ της Elinchrom: οι φωτογράφοι μπορούν να αποκτήσουν πλήρη έλεγχο του φωτός τους σε οποιαδήποτε σημείο, οποιαδήποτε στιγμή.

Μπαταρία υψηλής απόδοσης

Η μονάδα ELB 1200 έρχεται με μια υψηλής απόδοσης μπαταρία Air (1.1 kg / 2.4 lbs.), σχεδιασμένη για να ταξιδεύετε χωρίς βάρος και με ασφάλεια. Η μπαταρία προσφέρει 215 λάμψεις  ή 80 λεπτά συνεχόμενης ροής βίντεο σε πλήρη ισχύ. Για τους φωτογράφους που χρειάζονται ακόμη μεγαλύτερη ισχύ, η προαιρετική μπαταρία HD (1,5 kg / 3,3 lbs.) είναι μια πραγματική μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος για χρήση σε στούντιο και on-location. Η μπαταρία προσφέρει 400 λάμψεις  ή 120 λεπτά συνεχόμενης ροής βίντεο σε πλήρη ισχύ.

Trade-in Προσφορά

Για τον εορτασμό των 55 χρόνων λειτουργίας της, η Elinchrom ανακοίνωσε ειδική προσφορά για όλους τους χρήστες των Ranger RX / Free Style με ειδική έκπτωση 900€! Οποιοσδήποτε κάτοχος πλήρους σετ Ranger RX series / Free Style (γεννήτρια, μπαταρία, φορτιστής, κεφαλή) ανεξάρτητα εάν είναι λειτουργικά ή όχι, θα έχει ειδική έκπτωση 900€ ανά ELB 1200 To Go ή To Roll σετ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Trade-in Προσφορά, πατήστε εδώ.