Νέα Νέα μοντέλα

EPSON EXPRESSION XP-342 & XP-245

Ο μοντέρνος σχεδιασμός, το μικρό μέγεθος, οι πολλαπλές χρήσεις και το Wi-Fi τους καθιστούν ιδανικούς για οικιακή εκτύπωση.

Η Epson συνεχίζει να φέρνει καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις στην αγορά της οικιακής εκτύπωσης με τα πιο πρόσφατα μοντέλα της σειράς εκτυπωτών για οικιακή χρήση, Expression, τα XP-342 και XP-245.

Με εύκολη δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης, αυτοί οι πολυχρηστικοί εκτυπωτές είναι κομψοί και μικροί σε διαστάσεις, εύχρηστοι και οικονομικοί. Τα νέα μοντέλα έρχονται να προστεθούν στην εξαιρετική λύση οικιακής εκτύπωσης που διαθέτει ήδη στην ελληνική αγορά η εταιρεία με το μικρό και οικονομικό μοντέλο εκτυπωτή 4 σε 1, WF-2750DWF, το οποίο προσφέρει εκτυπώσεις διπλής όψης, υψηλών ταχυτήτων και επαγγελματικής ποιότητας, με μεμονωμένες φύσιγγες μελανιών για μειωμένο κόστος. Ταυτόχρονα, δίνει τη δυνατότητα για εύκολη εκτύπωση με Wi-Fi και Wi-Fi Direct, για εκτυπώσεις μέσω κινητών συσκευών.

Epson XP-342

Με τους δύο νέους εκτυπωτές οικιακής χρήσης της σειράς Expression και τα μεμονωμένα μελάνια, Claria Home, είναι εύκολη η εξοικονόμηση κόστους, δεδομένου ότι τα διαφορετικά μελάνια μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά και συνεπώς μόνο το χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί χρειάζεται αντικατάσταση.

Οι νέοι εκτυπωτές διαθέτουν ευέλικτα και εύχρηστα χαρακτηριστικά που εξοικονομούν χρόνο και καθιστούν την εκτύπωση γρήγορη και εύκολη. Διαθέτοντας Wi-Fi, είναι δυνατόν να εκτυπώνουν ασύρματα μέσα στο σπίτι, ενώ ο εκτυπωτής XP – 342, χάρη στο Wi-Fi Direct εκτυπώνει απευθείας ασύρματα χωρίς δίκτυο. Επιπρόσθετα, η Epson προσφέρει ποικιλία δωρεάν mobile εφαρμογών Epson Connect, όπως το Epson iPrint για ασύρματη εκτύπωση και σάρωση, το Epson Creative Print για εκτύπωση φωτογραφιών απευθείας από το Facebook και το Epson Email Print, που επιτρέπει στους χρήστες να αποστέλλουν απευθείας αρχεία στον εκτυπωτή από σχεδόν κάθε σημείο του κόσμου. Συμπληρωματικά, ο εκτυπωτής XP-342 διαθέτει έγχρωμη οθόνη LCD και υποδοχή κάρτας μνήμης, για εύκολη εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς υπολογιστή.

Epson XP-245

Τα μοντέλα εκτυπωτών οικιακής χρήσης Expression συνδυάζουν επιτυχώς εκτυπωτή, σαρωτή και φωτοαντιγραφικό σε ένα εύχρηστο και μικρό σε μέγεθος μηχάνημα. Ο κομψός σχεδιασμός τους, επιτρέπει την αρμονική ενσωμάτωσή τους σε κάθε σύγχρονο χώρο.