Νέα Νέα μοντέλα

EPSON: ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΤΥΠΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

Νέα σειρά εκτυπωτών Ink Tank System.

Η Epson παρουσίασε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα νέα μοντέλα της σειράς εκτυπωτών Ink Tank System, με ενσωματωμένα δοχεία μελανιών, χάρη στα οποία οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να ξανασκεφτούν τις φύσιγγες μελανιών. Οι νέες προσθήκες της επιτυχημένης σειράς ITS, είναι ιδανικές για εκτυπώσεις με πολύ χαμηλό κόστος, μειωμένο έως και 90% ανά σελίδα, συγκριτικά με τους εκτυπωτές του ανταγωνισμού και διατίθενται με μελάνια ικανά να καλύψουν τις ανάγκες δύο ετών.

Τα νέα εντυπωσιακά μοντέλα που καλύπτουν πληθώρα αναγκών, από οικιακές εκτυπώσεις, έως μικρά γραφεία, παρουσιάστηκαν την Τρίτη 26 Μαΐου, σε εκδήλωση της Epson στο Artisanal Lounge and Gardens στην Κηφισιά, σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, με τη «βοήθεια» του Roy Lichtenstein. Τα έργα και η τεχνοτροπία του αμερικανού καλλιτέχνη επιστρατεύτηκαν προκειμένου να μεταφέρουν στους καλεσμένους με τρόπο δημιουργικό και ευφάνταστο, την τεχνολογία σταγονιδίων κατ’απαίτησης, των κεφαλών εκτύπωσης Micro Piezo, που χρησιμοποιούν οι Ink Tank System εκτυπωτές της Epson. Χάρη στην τεχνολογία των κεφαλών εκτύπωσης υψηλής απόδοσης, Micro Piezo, οι νέοι εκτυπωτές ITS προσφέρουν υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία, ταχύτητα, μειωμένο κόστος και απόλυτη ξεγνοιασιά με την εγγύηση της Epson.

Epson ITS Launch Event

Οι νέοι ITS εκτυπωτές της Epson σε παράταξη, κατά τη διάρκεια του event.

Οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να δουν πως η Epson, με τα καινούργια μοντέλα εκτυπωτών ITS, «αποχαιρετά» τις φύσιγγες μελανιών καθώς τα νέα μοντέλα έχουν μελάνια αρκετά για την εκτύπωση έως 12.000 ασπρόμαυρων και 6.500 έγχρωμων σελίδων, ενώ απόλαυσαν ξεχωριστές προσαρμογές και εκτυπώσεις έργων του Roy Lichtenstein.

Η Epson υποσχέθηκε ότι μπορεί να προσφέρει οικονομικές λύσεις εκτύπωσης σε υψηλή ποιότητα. Τα νέα εντυπωσιακά μοντέλα L130, L220, L310, L365, L455 και L565 μπορούν να εκτυπώσουν τον αριθμό των 6.500 έγχρωμων και 4.000 ασπρόμαυρων σελίδων, με χρήση αποκλειστικά και μόνο των μελανιών που περιλαμβάνει η συσκευασία τους, εξοικονομώντας έως και 90% του κόστους καθημερινής εκτύπωσης.

Στη σειρά περιλαμβάνονται μοντέλα με Wi-Fi Direct για ασύρματη εκτύπωση χωρίς δίκτυο (L455, L565), δυνατότητες σάρωσης, αντιγραφής και φαξ (L565), και μια μεγάλη οθόνη LCD με υποδοχή κάρτας SD για εύκολη εκτύπωση χωρίς υπολογιστή (L455). Επίσης, για οικιακή χρήση, τα μοντέλα L310, L365 και L455 διαθέτουν δύο επιπλέον φιαλίδια μαύρων μελανιών, αυξάνοντας έτσι τη συνολική απόδοση ασπρόμαυρης εκτύπωσης στις 12.000 σελίδες.

Epson ITS Launch Event: Μαρία Μάσσιου

Η κ. Μαρία Μάσσιου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.

Η κ. Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas σχολίασε: «Με τους νέους εκτυπωτές της Epson, οι οποίοι παρέχουν μελάνια αρκετά για δύο χρόνια, ερασιτέχνες και επαγγελματίες της εκτύπωσης θα ξεχάσουν τις φύσιγγες μελανιών. Η επιλογή του Roy Lichtenstein δεν ήταν τυχαία καθώς προσπαθούμε πάντα να εκφραζόμαστε μέσα από καλλιτέχνες που καινοτομούν στον τομέα τους. Η Epson, παραμένοντας σταθερά ηγέτης στον τομέα της εκτύπωσης, έχει σαν βασική προτεραιότητα να προσφέρει οικονομικές αλλά και οικολογικές λύσεις που χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα και αξιοπιστία.»