Νέα Νέα μοντέλα

EPSON SC-P400

Ιδανικός για ερασιτέχνες φωτογράφους καθώς και για τους λάτρεις της φωτογραφίας.

Ο πιο πρόσφατος φωτογραφικός εκτυπωτής A3+ της Epson συνδυάζει ελαφριά, κομψή και μικρών διαστάσεων σχεδίαση με πολλά χαρακτηριστικά για τη δημιουργία εκτυπώσεων επαγγελματικής ποιότητας σε μια σειρά μέσων.

Οι ερασιτέχνες φωτογράφοι και οι λάτρεις της φωτογραφίας μπορούν πλέον να δημιουργούν εντυπωσιακές εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας με τον SC-P400. Η χρήση ενός σετ μελανιών επτά χρωμάτων UltraChrome HiGloss 2 με γυαλιστερή βελτιστοποίηση  υπόσχεται ότι οι φωτογραφίες θα έχουν ζωντανά χρώματα και ομοιόμορφο, γυαλιστερό φινίρισμα. Τα μελάνια μεταφέρονται στη σελίδα μέσω μιας κεφαλής εκτύπωσης που δημιουργεί τα μικρότερα σταγονίδια μελανιών όλων των φωτογραφικών εκτυπωτών A3+ που υπάρχουν στην αγορά , στοχεύοντας σε ακριβείς εκτυπώσεις.

Ο Δημήτρης Μπότσιος, Service Manager και Ειδικός Κάθετων Προϊόντων, Epson Ελλάδος, δήλωσε: «Συμπληρώνοντας τη νέα μας σειρά επιτραπέζιων φωτογραφικών εκτυπωτών SC-P, ο SC-P400 είναι ιδανικός για χρήστες που θέλουν να δημιουργούν επαγγελματικά αποτελέσματα σε μια σειρά μέσων. Εκτός από τις εξαιρετικές επιλογές διασύνδεσης και την ευέλικτη εκτύπωση μέσων, διατίθεται με το πιο οικονομικά προσιτό σετ μελανιών pigment στην αγορά1, που σημαίνει ότι οι χρήστες που υπολογίζουν το κόστος μπορούν να διατηρούν τα έξοδά τους σε χαμηλά επίπεδα.»

EPSON SC-P400 Η δημιουργία εκτυπώσεων επαγγελματικής ποιότητας σε μεγέθη έως A3+ είναι εύκολη και χάρη σε μια μεγάλη σειρά υποστηριζόμενων μέσων, είναι δυνατή η εμφάνιση εντυπωσιακών φωτογραφιών με διάφορους τρόπους. Για τους χρήστες που επιθυμούν εκτυπώσεις με εμφάνιση εφάμιλλη των μουσείων, ο SC-P400 περιλαμβάνει διαδρομή χαρτιού Fine art, η οποία είναι εξαιρετικά εύχρηστη, καθώς διαθέτει δίσκο οπίσθιας φόρτωσης. Η εκτύπωση σε συνεχές ρολό είναι βελτιστοποιημένη με δύο στηρίγματα ρολού χαρτιού που επιτρέπουν την εκτύπωση ακριβείας σε μέσα πυρήνα δύο ιντσών. Σε περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί φωτογραφίες με μεγαλύτερο πάχος, υποστηρίζονται επίσης άκαμπτα μέσα έως 1,3 mm, ενώ είναι επίσης δυνατή η εκτύπωση σε CD και DVD.

Το νέο μοντέλο διατίθεται με μια σειρά προηγμένων χαρακτηριστικών διασύνδεσης, συμπεριλαμβανομένης της εκτύπωσης Wi-Fi. Είτε χρησιμοποιείτε smartphone είτε tablet, κατεβάζοντας απλώς την εφαρμογή iPrint στη συσκευή σας, μπορείτε να εκτυπώσετε ασύρματα φωτογραφίες. Ο εκτυπωτής μπορεί ακόμη να συνδεθεί σε τοπικό δίκτυο, σε ένα φωτογραφικό εργαστήριο ή γραφείο χάρη στην ενσωματωμένη του δυνατότητα Ethernet.

Επιπλέον, είναι ο μικρότερος και ελαφρύτερος φωτογραφικός εκτυπωτής A3+ με μελάνια pigment που διατίθεται στην αγορά, γεγονός που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να εξοικονομούν πολύτιμο χώρο στο γραφείο ή στον πάγκο τους. Η κομψή και επαγγελματική του σχεδίαση, τον καθιστά επίσης ιδανικό για όλα τα σύγχρονα σπίτια, στούντιο ή γραφεία.

Ο SC-P400 θα είναι διαθέσιμος για αγορά από την 1η Νοεμβρίου 2015.