Market

EPSON: ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ INKJET ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΗΣ

Σύμφωνα με την εταιρία, η τεχνολογία inkjet αποτελεί το μέλλον της επαγγελματικής εκτύπωσης.

Η Epson επενδύει στην ανάπτυξή της στην Ευρώπη και επιλέγει την Ελλάδα για την επίδειξη του καινοτόμου χαρτοφυλακίου προϊόντων της σε υφιστάμενους και νέους συνεργάτες, με στόχο την δυναμική επέκτασή της στη χώρα μας.

Η εταιρία παρουσίασε (24/10/17) την ανανεωμένη, ευρεία γκάμα των πρωτοπόρων προϊόντων εκτύπωσης και βιντεοπροβολής της, σε ειδική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, με στόχο την ενημέρωση υφιστάμενων και νέων συνεργατών, αλλά και δημοσιογράφων του επιχειρηματικού κλάδου και του κλάδου της τεχνολογίας. To Photonet έδωσε το παρών, εκπροσωπούμενο από τους Μ. Μελετζή – Κ. Φλώρο.

Με πίστη ότι η τεχνολογία inkjet αποτελεί το μέλλον της επαγγελματικής εκτύπωσης, η Epson οργάνωσε την ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Civitel Olympic Hotel στο Μαρούσι, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πως οι μικρές, μεσαίες κα μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν την αλλαγή και να καλύψουν τις ανάγκες τους μέσα από την πλήρη γκάμα προϊόντων της, αλλά και πώς η οικιακή ψυχαγωγία περνάει σε άλλη διάσταση και γίνεται περισσότερο προσιτή με τον πρωτοεμφανιζόμενο στην Ελλάδα βιντεοπροβολέα laser εξαιρετικά κοντινής απόστασης για το σπίτι, τον EH-LS100. To μοντέλο αυτό αποτελεί μία προσιτή λύση για το σπίτι, εναλλακτικά στις πολύ μεγάλες τηλεοράσεις. Σε αντίθεση με τα μοντέλα τυπικής απόστασης προβολής, η εγκατάσταση κοντά στην επιφάνεια προβολής είναι πλέον εφικτή και εύκολη, ενώ η πηγή φωτός laser που διαθέτει, τον καθιστά μια από τις πιο ελκυστικές λύσεις υψηλής ποιότητας για ψυχαγωγία σε μεγάλη οθόνη, με μεγάλη διάρκεια απόδοσης. Ακόμα και σε φυσικό φωτισμό, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες, χάρη στην τεχνολογία 3LCD, με εξαιρετικά υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας (CLO) 4.000 lumen. Προφέρει, επίσης, σκιάσεις υψηλής ευκρίνειας και βαθύ μαύρο για ακόμη καλύτερη απόδοση της εικόνας, ενώ η λειτουργία βελτίωσης λεπτομερειών παρέχει ευκρινέστερες και πιο αρμονικές εικόνες.

Epson EH-LS100

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν και οι εκτυπωτές επόμενης γενιάς EcoTank ITS, οι οποίοι διαθέτουν ένα νέο βασικό χαρακτηριστικό – έναν καινούριο συμπαγή σχεδιασμό με μπροστινά δοχεία μελανιών και ευκολότερη αναπλήρωση. Όλοι οι εκτυπωτές νέας γενιάς EcoTank ITS (L4150, L4160, L6160, L6170, L6190) είναι πιο εύχρηστοι από ποτέ και διαθέτουν αισθητά διαφορετική εμφάνιση. Τα δοχεία μελανιών ενσωματώθηκαν στους εκτυπωτές, για να προσφέρουν μικρότερο και κομψότερο σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει, επίσης, ότι είναι απλό να δείτε πόσο μελάνι απομένει στα δοχεία. Μειώνοντας το κόστος εκτύπωσης έως και 90%, η σειρά EcoTank ITS προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα, χάρη στα μελάνια νέας σύνθεσης και τις δεξαμενές εξαιρετικά μεγάλης χωρητικότητας. Ο προηγμένος σχεδιασμός ενισχύεται από ένα βελτιωμένο σύστημα αναπλήρωσης μελανιού, το οποίο ελαχιστοποιεί τη διαρροή, με ειδικά φιαλίδια που εφαρμόζουν ευκολότερα και με ασφάλεια στα δοχεία. Αυτοί οι εκτυπωτές χωρίς φύσιγγες εξοικονομούν παράλληλα χρόνο στο χρήστη, καθώς αυξάνονται τα διαστήματα μεταξύ των αναπληρώσεων μελανιού. Ως αποτέλεσμα, διασφαλίζεται μακροπρόθεσμα η υψηλή ποιότητα με φιαλίδια χαμηλού κόστους που είναι διαθέσιμα για ολόκληρη τη σειρά. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα ανανεωμένα μοντέλα L3070, L4160 και L6190, τα οποία είναι ιδανικά για οικιακή και επαγγελματική χρήση και εξακολουθούν να προσφέρουν τα ίδια πλεονεκτήματα στους καταναλωτές, ενώ συγχρόνως είναι πιο εύκολα στη χρήση και έχουν μικρότερο μέγεθος.

Epson L6170

Ακόμη, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις προηγμένες λύσεις της Epson για μικρές επιχειρήσεις με τα μοντέλα M200, L1455, WF-5620 και WF-8510, αλλά και για μεγαλύτερες επιχειρήσεις με τα WF-6590DWF και C869RD3TWFC, τα οποία προσφέρουν μείωση της σπατάλης, μειωμένο περιβαλλοντικό αντίκτυπο, αλλά κα την εγγύηση και την αξιοπιστία της Epson. Τέλος, στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και οι εντυπωσιακοί βιντεοπροβολείς L1505U και EB-U05, οι οποίοι χάρη στην υψηλή απόδοση φωτεινότητας χρώματος (CLO) είναι πιο φωτεινοί, συγκριτικά με άλλους βιντεοπροβολείς στην αγορά, προσφέροντας εξαιρετική ευκρίνεια, καθαρότητα και λεπτομέρεια στην εικόνα.