Νέα Νέα μοντέλα

EPSON SURECOLOR SC-P800

Ο μοναδικός επιτραπέζιος A2 με επιλογή ρολού χαρτιού.

Η Epson ανακοινώνει την κυκλοφορία του τελευταίου μοντέλου στη σειρά των επαγγελματικών φωτογραφικών εκτυπωτών, του SureColor SC-P800. Ιδανικός για επαγγελματίες φωτογράφους και καλλιτέχνες, ο εκτυπωτής υπόσχεται ολοζώντανες φωτογραφίες ανώτερης ποιότητας με ομαλές διαβαθμίσεις και τόνους χρωμάτων.

Επίσης, αυτό το μοντέλο συνοδεύεται από την προαιρετική μονάδα ρολού χαρτιού, πράγμα που σημαίνει ότι οι φωτογράφοι και οι καλλιτέχνες μπορούν πλέον εύκολα να δημιουργούν εκτυπώσεις μεγάλου φορμάτ, όπως banner.

Epson SureColor SC-P800 (προαιρετική μονάδα ρολού χαρτιού)

H προαιρετική μονάδα ρολού χαρτιού στον Epson SureColor SC-P800.

Ο νέος επαγγελματικός εκτυπωτής δημιουργεί ανθεκτικές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας προς πώληση, έκθεση ή συμπερίληψη σε καλλιτεχνικά ντοσιέ. Ο SC-P800 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μεγάλης γκάμας άλλων εγγράφων υψηλής ποιότητας, περιλαμβανομένων των συνθέσεων, παρουσιάσεων και απεικονίσεων.

Epson SureColor SC-P800

Ο εκτυπωτής βασίζεται στα μελάνια Ultrachrome HD, ένα νέο σετ μελανιών εννέα χρωμάτων, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο φωτογραφικό εκτυπωτή A3+ SC-P600. Το πλεονέκτημα του σετ μελανιών είναι το γεγονός ότι καλύπτει μεγάλη γκάμα χρωμάτων και δημιουργεί τις βαθύτερες αποχρώσεις μαύρου χρώματος της αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν φωτογραφίες σε εκπληκτική γκάμα χρωμάτων με ακριβή απόδοση και βαθύ μαύρο χρώμα. Επιπλέον, το σετ μελανιών παρουσιάζει βελτιωμένη ανθεκτικότητα στο φως κι αυτό σημαίνει ότι οι εκτυπώσεις θα είναι πιο ανθεκτικές και θα διαρκούν περισσότερο.

Epson SureColor SC-P800 (δοχεία μελανιών)

Ο SC-P800 είναι ο διάδοχος των πολύ δημοφιλών φωτογραφικών εκτυπωτών της σειράς Stylus Pro38xx. Το καινούργιο αυτό μοντέλο είναι ο πρώτος και μοναδικός επιτραπέζιος εκτυπωτής A2 της αγοράς με επιλογή ρολού χαρτιού. Αυτό το καθιστά ιδανικό για φωτογράφους και καλλιτέχνες που επιθυμούν να εκτυπώνουν εύκολα μεγάλες πανοραμικές φωτογραφίες σε μη τυποποιημένα φορμάτ, όπως banner και καμβά πινάκων ζωγραφικής.

Εpson SureColor SC-P800 (με επιλογή ρολού χαρτιού)

Ο SC-P800 είναι πολύ εύχρηστος χάρη στις πολλές πρόσθετες λειτουργίες του. Πρόκειται για το μοναδικό προϊόν της αγοράς που διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 2,7″ για εύκολη εναλλαγή μεταξύ εκτυπώσεων σε διαφορετικά μέσα και έλεγχο της κατάστασης των σημαντικών εργασιών εκτύπωσης από τους χρήστες.

Εpson SureColor SC-P800 (έγχρωμη οθόνη αφής)

Οι τρεις διαδρομές χαρτιού, περιλαμβανομένης της διαδρομής χαρτιού fine art, συνεπάγονται εύκολη τοποθέτηση χαρτιού και εναλλαγή μεταξύ των διαφόρων φορμάτ μέσων. Ο εκτυπωτής χρησιμοποιεί επίσης τις μεγάλες φύσιγγες μελάνης 80 ml που τον καθιστούν την ιδανική επιλογή για μεγάλους όγκους εκτύπωσης φωτογραφιών εξοικονομώντας σας το χρόνο που αφιερώνετε στις μεταφορές σας για την αλλαγή της μελάνης.

Η νέα σύγχρονη σχεδίαση προσφέρει στον SC-P800 όψη και αισθητική υψηλής ποιότητας. Είναι επίσης μοντέλο με το μικρότερο μέγεθος στην κατηγορία των εκτυπωτών A2 της αγοράς κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χωράει εύκολα σε περιορισμένους χώρους, στο σπίτι ή σε στούντιο. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά δυνατοτήτων διασύνδεσης χαρίζουν στον SC-P800 πρόσθετη ευελιξία. Πρόκειται για τον πρώτο εκτυπωτή A2 17″ με Wi-Fi για εύκολη ασύρματη εκτύπωση εντός σπιτιού ή στούντιο. Επίσης, ο SC-P800 υποστηρίζει τη δυνατότητα Epson Connect για εύκολη εκτύπωση από φορητές συσκευές όπως tablet, υπολογιστές και smartphone. Μπορείτε ακόμα να εκτυπώσετε φωτογραφίες από την επιλεγμένη σας συσκευή χωρίς ασύρματη σύνδεση χάρη στη δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi Direct. Ο SC-P800 θα διατεθεί στην αγορά την 1η Ιουνίου σε τιμή 1.223€.