Νέα μοντέλα

EPSON: ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ WORKFORCE PRO ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ

Aπό την οθόνη στο χαρτί σε μόλις 7 δευτερόλεπτα από τη λειτουργία αδράνειας!

Οι νεότεροι επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet της Epson προσφέρουν τους ταχύτερους χρόνους εξόδου της πρώτης σελίδας, σε σχέση με τους αντίστοιχους laser, ενώ καταναλώνουν έως 90% λιγότερη ενέργεια.

Η Epson παρουσιάζει τη νεότερη σειρά συσκευών WorkForce Pro, με πρώτο το μοντέλο WF-C5790DWF, που είναι ιδανικό για μικρές ομάδες εργασίας. Η ενέργεια που καταναλώνεται κατά την εκτύπωση είναι έως και 90% λιγότερη σε σχέση με τους εκτυπωτές laser, ενώ συνδυάζει παράλληλα υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης, προσφέροντας τον ταχύτερο χρόνο εξόδου πρώτης σελίδας (FPOT), τόσο για έγχρωμες όσο και για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις, σε σχέση με αντίστοιχους laser εκτυπωτές: σε μόλις 7 δευτερόλεπτα από τη λειτουργία αδράνειας. Επιπλέον, τα μοντέλα της συγκεκριμένης σειράς προσφέρουν την ταχύτερη ταχύτητα σάρωσης έγχρωμων σελίδων στην αγορά, που φτάνει τις 24 εικόνες/λεπτό.

Σχεδιασμένα να εξοικονομούν χρήματα και ενέργεια, αλλά παράλληλα κατάλληλα για να ενισχύουν την παραγωγικότητα, τα τέσσερα μοντέλα της σειράς μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν τουλάχιστον 50% στο κόστος εκτύπωσης τους ανά έγχρωμη σελίδα (CPP), σε σχέση με τα αντίστοιχα μοντέλα laser. Το νέο σύστημα παροχής μελανιού μπορεί να αντικατασταθεί πιο εύκολα, ενώ επιτρέπει μεγαλύτερη απόδοση σελίδων, προσφέροντας έως τον εντυπωσιακό αριθμό των 10.000 μονόχρωμων σελίδων ή των 5.000 έγχρωμων, χωρίς αλλαγή αναλώσιμων σε μοντέλα PDL.

Tο NFC υποστηρίζει εκτύπωση από κινητές συσκευές.

Φυσικά, όλα αυτά τα μοντέλα υποστηρίζουν εκτυπώσεις χωρίς προβλήματα και με χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης που προσφέρει η τεχνολογία inkjet. Αυτό δεν ενισχύει μόνο την παραγωγικότητα, αλλά προσφέρει και επιπλέον ευελιξία πολυμέσων, λόγω της διαδικασίας εκτύπωσης χωρίς θερμότητα. Όσον αφορά στα μέσα εκτύπωσης, η σειρά διαθέτει τη μεγαλύτερη τυπική χωρητικότητα χαρτιού 330 φύλλων στην αγορά.

Σχεδιασμένα για επιχειρήσεις, τα συγκεκριμένα μοντέλα διαθέτουν προηγμένο λογισμικό και εργαλεία τα οποία ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες διαφορετικών χρηστών. Εργαλεία και λογισμικό, όπως τα Email Print for Enterprise, Epson Print Admin, Document Capture Pro και Epson Device Admin, προσθέτουν επιπλέον δυνατότητες λειτουργίας στη συσκευή, επιτρέποντάς της να κάνει περισσότερα από το να εκτυπώνει και να σαρώνει. Το Epson Open Platform και η συνεργασία της εταιρείας με ISVs, προσφέρουν επιπλέον λύσεις, όπως το λογισμικό διαχείρισης εκτυπώσεων PaperCut. Επίσης, το NFC υποστηρίζει εκτύπωση από κινητές συσκευές, δίνοντας στους χρήστες ευελιξία για να εκτυπώνουν σε απόσταση από το γραφείο τους.