Ενδιαφέρουν

ERGO MARATHON EXPO 2017

9 – 11 Νοεμβρίου 2017, στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do Φαλήρου!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την έκθεση – θεσμό στο χώρο του αθλητισμού ERGO Marathon Expo 2017. Tην ευθύνη της διοργάνωσης έχει η εταιρία Βe Best δημιουργός και της ΙΜΑGE+TECH EXPO 2017.
Η πιο δημοφιλής και πολυαναμενόμενη αθλητική έκθεση της χρονιάς και αναπόσπαστο πλέον κομμάτι του Μαραθωνίου Αθήνας επιστρέφει, από την Πέμπτη 9 μέχρι και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do του Φαλήρου για να παρουσιάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον αθλητισμό και τα πιο σύγχρονα αθλητικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν δυναμικά πάνω από 160 εκθέτες, μεταξύ των οποίων οι κορυφαίες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του αθλητισμού, του fitness, της διατροφής και της υγείας, καθιστώντας την “κλαδικές 2017” το απόλυτο αθλητικό εκθεσιακό event στην Ελλάδα!
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να αγοράσουν πρώτοι όλα τα νέα αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ, τα προϊόντα διατροφής και υγείας που συμπληρώνουν τις ανάγκες κάθε δρομέα και φίλου του αθλητισμού, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα των διαφόρων χορηγών του Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού, καθώς και να κερδίσουν ενδιαφέροντα δώρα, να επισκεφτούν τα περίπτερα άλλων Διεθνών Μαραθωνίων και Αγώνων Δρόμου και να μιλήσουν με τους εκπροσώπους τους.

Πλούσιο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόκειται να είναι και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της ERGO Marathon Expo 2017, το οποίο θα περιλαμβάνει δράσεις με ενημερωτικό, εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό, αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Σημειώνεται ότι τους επισκέπτες της “ERGO Marathon Expo 2017” θα περιμένουν και πολλές εκπλήξεις, με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων της έκθεσης.
Οι πύλες της ERGO Marathon Expo 2017 θα ανοίξουν για το κοινό την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στη 13.00, όπου θα πραγματοποιηθούν και τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης. Η έκθεση θα λειτουργήσει την Πέμπτη (13.00 – 20.00) ενώ την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου θα λειτουργεί από τις 10.00 έως τις 20.00. Σημειώνεται ότι η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.
Οι εγγεγραμμένοι δρομείς του 35ου Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού Μαραθωνίου, και των παράλληλων αγώνων θα μπορούν να παραλάβουν από την έκθεση το πακέτο συμμετοχής τους, καθώς στο χώρο της έκθεσης θα λειτουργεί και το Κέντρο Εγγραφών και Παραλαβής Υλικού της διοργάνωσης. Για περισσότερες πληροφορίες: www.marathonexpo.gr