Ενδιαφέρουν Νέα

ESPN BODY ISSUE 2015

Η …γυμνή αλήθεια!

H ειδική ετήσια έκδοση του αθλητικού περιοδικού ESPN φιλοξενεί και φέτος, χωρίς τα ρούχα τους, ορισμένους από τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου, στα πλαίσια ενός αφιερώματος που ονομάστηκε “Bodies we want”. 
Νέοι, υγιείς, γυμνασμένοι, γυμνοί και χαμογελαστοί άνθρωποι. Αθλητές και αθλήτριες, στην κορύφωση της βιολογικής τους ακμής, ποζάρουν γεμάτοι αυτοπεποίθηση για το φωτογραφικό φακό, προσφέροντάς μας μια σειρά εντυπωσιακών λήψεων, την οποία θα απολαύσουμε ακόμα περισσότερο αν αποφύγουμε την παγίδα των εύκολων συγκρίσεων, που φυσικά αποβαίνουν σε βάρος μας!
Καλό είναι να θυμόμαστε πως πίσω από την εικόνα ευδίας που αναδύουν όλοι αυτά τα πρόσωπα, υποκρύπτεται μια καθημερινότητα υψηλότατων απαιτήσεων και εξαιρετικά σκληρής δουλειάς. Ο ανταγωνιστικός πρωταθλητισμός σε όλα τα σπορ έχει σήμερα σχεδον υπερ-άνθρωπες (διάβαζε: απάνθρωπες) απαιτήσεις, που καθιστούν το τίμημα, για όποιον νέο και νέα θέλει να τον επιδιώξει, δυσθεώρητα υψηλό, ακόμα κι αν θελήσει να κλείσει πεισματικά τα αυτιά του (της) στις σειρήνες “βοηθημάτων” κάθε είδους (και ο νοών νοείτω).
Ας δούμε λοιπόν απενενοχοποιημένα τις φωτογραφίες που ακολουθούν!