Διεθνείς Διαγωνισμοί

EVENTS PHOTOGRAPHY AWARDS: 3 ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ!

Δηλώνει γεμάτος “χαρά και ευγνωμοσύνη” για την επιτυχία του!

Ο Έλληνας φωτογράφος κατέκτησε με τη λήψη του The Kiss το 1ο βραβείο στην κατηγορία Private Events, την 1η θέση στην κατηγορία People’s Choice και την 2η θέση στο γενικό διαγωνισμό. Δείτε όλους τους νικητές των EPA 2018 εδώ!

Ο 5ος διαγωνισμός φωτογραφίας EPA, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 3/5, στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο, με την ανακοίνωση όλων των νικητών!

Συγχαρητήριο μήνυμα ανήρτησε (4/5/18) για το νικητή στο Twitter η ελληνική Πρεσβεία στην Αγγλία!

Μιλώντας για την επιτυχία του (star.gr) o Παναγής Χρυσοβέργης τόνισε πως: «Όσον αφορά την δουλειά μου έχω αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό μου ως φωτογράφος (Sony World Photography Awards, Top 100 Documentary Wedding Photographers, Top 25 Family Photographers) και τώρα την διάκριση μου στο Βρετανικό Μουσείο. Αυτό που αισθάνομαι είναι χαρά και ευγνωμοσύνη, που η τέχνη μου αναγνωρίζεται πρώτα από όλα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό χώρο σε παγκόσμια κλίμακα αλλά επίσης ως αποτέλεσμα αποτύπωσης μικρών καθημερινών στιγμών όπως η συγκεκριμένη εικόνα.»

Μια ακόμα από τις λήψεις του Π. Χρυσοβέργη που έχουν διακριθεί διεθνώς. Η συγκεκριμένη εικόνα βραβεύτηκε από την Family Photojournalist Association.

Για το The Kiss σχολιάζει: «Δεν θα ήθελα να υπογραμμίσω την εικόνα με κάποιες τρυφερές λέξεις, αλλά να την αφήσω όπως είναι να μιλήσει στον καθένα μας ξεχωριστά. Άλλωστε αυτό δεν είναι και το νόημα της τέχνης;»