Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26: ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ”

Δείτε τις λήψεις που διακρίθηκαν και τα ονόματα των δημιουργών τους!

Ολοκληρώθηκε ο 9oς διαγωνισμός φωτογραφίας που διοργάνωσε η φωτογραφική ομάδα  ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26.

Οι φωτογράφοι που διακρίθηκαν (με αλφαβητική σειρά) είναι οι Κατερίνα Αδρά, Voula Kassani, Γιώργος Παπαγεωργίου, Ελένη Παπακωνσταντίνου (φωτό στην κορυφή της σελίδας) και Μαργαρίτα Τσορβά.

Κριτική επιτροπή ήταν οι: Diran Kalaydjian, Στέφανος Χρόνης και Ανδρέας Κατσικούδης. Υπεύθυνη της διοργάνωσης είναι η Έλενα Μάμουνα. 

Ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται κάθε δύο μήνες με διαφορετικό θέμα. Οι διακριθέντες φωτογράφοι εξασφαλίζουν προβολή μέσα από τις διάφορες σελίδες μας και τις σελίδες των χορηγών επικοινωνίας. Επίσης μια φορά το χρόνο εκθέτουμε τις φωτογραφίες που έχουν διακριθεί με έξοδα της φωτογραφικής μας ομάδας.

Ο 10oς διαγωνισμός έχει θέμα DEADPAN και περιμένει τις συμμετοχές σας ως τις 15 Ιουνίου 2023!

Μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες τους μέσω wetransfer στο email elenamamouna@gmail.com. Επιλέξτε από 1 ως 3 λήψεις, σε πλήρη ανάλυση (όχι συμπίεση) και χωρίς λογότυπο πάνω τους.

Κατερίνα Αδρά

Μαργαρίτα Τσορβά

Γιώργος Παπαγεωργίου

Voula Kassani


Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   Aρθρογράφος

Aνδρέας Κατσικούδης

Έχει σπουδάσει στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης. Σπούδασε επίσης φωτογραφία και παρακολούθησε μαθήματα κινηματογράφου και σεμινάρια πάνω στην ιστορία της τέχνης και τη δημιουργικότητα. Διδάσκει φωτογραφία από το 2005 και κινηματογράφο από το 2011. Αυτή την περίοδο είναι στην επεξεργασία της πρώτης του ταινίας μεγάλου μήκους - ένα ντοκιμαντέρ για τη φωτογραφία και τους φωτογράφους. Στον ελεύθερό του χρόνο παίζει ηλεκτρικό μπάσο και τρέχει μαραθώνιους.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;