Ενδιαφέρουν Νέα

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ: ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 27 ΝΕΚΡΟΙ, 75 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Η έκρηξη προκλήθηκε από την ανατίναξη αυτοκινήτου, φορτωμένου με εκρηκτικά, κοντά σε στάση λεωφορείου.

Έκρηξη σημειώθηκε σε πάρκο στο κέντρο της Αγκύρας σήμερα, στις 6.35 το απόγευμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τουλάχιστον 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 75 τραυματίσθηκαν σε επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του κυβερνήτη της τουρκικής πρωτεύουσας. 

«Η έκρηξη προκλήθηκε από ανατίναξη αυτοκινήτου φορτωμένου με εκρηκτικά κοντά στην πλατεία του Κιζιλάι», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στην κεντρική περιοχή Γκιουβέν Παρκ, που συνορεύει με ένα σημαντικό συγκοινωνιακό κόμβο της τουρκικής πρωτεύουσας. Μετά την έκρηξη ακούστηκαν πυροβολισμοί, ενώ ασθενοφόρα έσπευσαν στην περιοχή, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Ο καπνός από την έκρηξη ήταν ορατός από απόσταση 2,5χλμ, δήλωσε ένας μάρτυρας στο πρακτορείο Ρόιτερς. Τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν ότι υπάρχουν πολλά καμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Κιζιλάι. Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στην κεντρική περιοχή Γκιουβέν Παρκ, που συνορεύει με ένα σημαντικό συγκοινωνιακό κόμβο της τουρκικής πρωτεύουσας.

Σχετικά με το συντάκτη

Κωνσταντίνος Φλώρος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Περιοδικών Ήχου και Εικόνας (EISA) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;