Ενδιαφέρουν

EΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Ο Φορέας Τέχνης στην Υγεία “Eyes of Light” διοργανώνει ένα νέο δια ζώσης εργαστήριο θεραπευτικής φωτογραφίας για 2 ομάδες ατόμων με πρόσφατη εμπειρία καρκίνου!

Το εργαστήριο προσφέρεται δωρεάν σε άτομα με διάγνωση καρκίνου εντός των τελευταίων 5 χρόνων και δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις φωτογραφίας ή εξοπλισμό, πέραν της κατοχής οποιασδήποτε ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής ή κάμερας κινητού.

Στόχος του είναι, σύμφωνα με τους διοργανωτές του, “να αυξήσουμε την αυτογνωσία, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία μας, να εκτονώσουμε το στρες και τα δυσάρεστα συναισθήματα, να καλλιεργήσουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, και να συνδεθούμε με άλλους, μέσα στο ευχάριστο περιβάλλον της ομάδας.”

Η θεραπευτική φωτογραφία αποτελεί βασικό πυλώνα των δράσεων του φορέα Eyes of Light, ο οποίος είναι ο πρώτος που εφαρμόζει αυτή τη μέθοδο στην κοινότητα των ανθρώπων με εμπειρία καρκίνου στην Ελλάδα. Τα εργαστήριά του  έχουν αναγνωριστεί διεθνώς από το Phototherapy Centre του Καναδά, και η οργάνωση έχει βραβευτεί ως “Best Therapeutic Photography Workshop Provider”, από τα Private Healthcare Awards 2021 της Global Health & Pharma στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το εργαστήριο του Eyes of Light φιλοξενείται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

  • Χώρος: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, κτήριο του INNOVATHENS (2ος όροφος), Πειραιώς 100, Γκάζι
  • Διάρκεια: από 28/3/23 ως 23/5/23
  • Ημέρες και ώρες διεξαγωγής: κάθε Τρίτη, 18:00 – 20:00 (εκτός από 11/4 και 18/4)
  • Συμμετοχή: Δωρεάν (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
  • Πληροφορίες / Κρατήσεις: τηλ.: 213 0109300 | eyesoflight.gr

Φωτό: René A. Da Rin 


Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   Aρθρογράφος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της EISA (Expert Imaging and Sound Association) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;