Ενδιαφέρουν

F14-ΚΟΙΝΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ: OPEN CALL

Νέος κύκλος σεμιναρίων φωτογραφίας για την άνοιξη του 2023 ξεκινά από την ομάδα στη συμπρωτεύουσα: σήμερα στις 7μμ η σχετική παρουσίαση!

Η ομάδα πραγματοποιεί ανοιχτό κάλεσμα για την παρουσίαση των προγραμμάτων των σεμιναρίων και ξενάγηση στο χώρο και το έργο του f14, που θα φιλοξενηθεί σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 (στις 19:00) στην f14-gallery (Μητσαίων 3, Αρχαία Αγορά). 

  • ENTRY LEVEL PHOTOGRAPHY

Απευθύνεται σε όσους ξεκινούν την ενασχόληση με τη φωτογραφία. Στόχος είναι, μέσα από μια σειρά θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων, οι συμμετέχοντες να οικοδομήσουν τις θεμελιώδεις αρχές και τις βασικές τεχνικές γνώσεις που χρειάζεται για να στήσουν το δικό τους φωτογραφικό όραμα. Μέρος του κύκλου εκμάθησης αφιερώνεται σε τεχνικές και πρακτική εξάσκηση σε επεξεργασία ασπρόμαυρου φιλμ και εφαρμογές σκοτεινού θαλάμου.

  • CREATIVE PHOTOGRAPHY

Απευθύνεται σε όσους ήδη έχουν γνώση των βασικών αρχών της Φωτογραφίας και επιθυμούν να καλλιεργήσουν την αισθητική αντίληψη στη φωτογραφική τέχνη. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τις θεμελιώδεις αρχές σύνθεσης και σημειολογίας της εικόνας και μέσα από τα μαθήματα μελετούν τρόπους για την αναζήτηση της προσωπικής καλλιτεχνικής έκφρασης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ

  • Από Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 με επικοινωνία στα τηλέφωνα: Φώτης Παλαιολόγος 6932968574 | Κατερίνα Μαρνέλλου 6970656797 (και Viber)
  • Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη ώρες 19:30-22:00 στον χώρο της f-14 gallery, Μητσαίων 3, παραπλεύρως της Αρχαίας Αγοράς

 


Aρθρογράφος

Μαίρη Μελετζή

Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Αγαπά την φωτογραφία, αφού από όλα τα μέσα έκφρασης, είναι το μόνο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο. Η φωτογραφία είναι βασικό μέσο έκφρασής της και η έρευνα την συναρπάζει. Επιπλέον, ασχολείται με τον αθλητισμό.