Ενδιαφέρουν

ΤΟ FACEBOOK ΘΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ!

Instagram, Messenger και WhatsApp, όλα σε ένα!

Οι New York Times σε δημοσίευσή τους αναφέρουν πως το Facebook δουλεύει και μάλιστα πυρετωδώς σε κάτι αρκετά ενδιαφέρον που σχετίζεται άμεσα με το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων και στις τρεις υπηρεσίες του (Instagram, Facebook και WhatsApp)

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία σχεδιάζει μέχρι το 2020 να ενώσει τα μηνύματα των τριών αυτών πλατφόρμων, δίνοντας έτσι μία καλύτερη εμπειρία χρήσης στα μέλη τους. Μετά το update δηλαδή, κάθε χρήστης θα μπορεί να επιλέγει σε ποια εφαρμογή θέλει να στείλει μήνυμα και προς ποιον λογαριασμό, από ένα μόλις σημείο.

Σαφώς οι εφαρμογές θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται και να λειτουργούν αυτόνομα όπως και τώρα. Εσάς θα σας διευκόλυνε μία τέτοια ομαδοποιημένη λύση; Πείτε μας τη γνώμη σας με ένα σχόλιο στο Facebook!

Σχετικά με το συντάκτη

Γιώργος Μασχαλίδης

Γιώργος Μασχαλίδης

Σπουδάζει λογιστική και παράλληλα ασχολείται με τη φωτογραφία. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά το 2010. Από τον πρώτο, κιόλας, χρόνο, γεννήθηκε μέσα του η ιδέα του www.photocontest.gr. Σήμερα, συνεχίζει, μέσα από αυτό, να μαθαίνει και να εξελίσσεται πάνω στη φωτογραφία - και το ίδιο εύχεται ότι κάνουν και οι χρήστες του!

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;