Νέα μοντέλα

SONY FE 70-200mm F4 Macro G OSS II

O πρώτος στον κόσμο τηλεφακός zoom με compact και ελαφρύ σχεδιασμό, ο οποίος διαθέτει ημιμακροσκοπική λήψη μέγιστης μεγέθυνσης 0,5x σε όλο το εύρος του zoom!

Ο FE 70-200mm F4 Macro G OSS II υπόσχεται εξαιρετικές υψηλές ταχύτητες και υψηλή απόδοση AF.

Αυτή η κυκλοφορία σηματοδοτεί τον 50ό φακό fullframe Emount της Sony: πρόκειται για ένα compact και ελαφρύ μοντέλο, ικανό για εξαιρετικές λήψεις από απόσταση και κοντινές λήψεις, συμβατό με teleconverter.

Με συνολικό μήκος 149 mm και βάρος περίπου 794 g (χωρίς τη βάση τρίποδου), ο φακός zoom FE 70-200mm F4 Macro G OSS II μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα ευρύ φάσμα αναγκών, όπως αθλητικές σκηνές, τοπία, άγρια πτηνά, ακόμη και μακροφωτογραφίες.

Με δυνατότητα λήψης από 70mm έως 200mm, ο φακός επιτρέπει επίσης την πρώτη στον κόσμο ημιμακροσκοπική φωτογράφηση, με μέγιστη μεγέθυνση 0,5x σε όλο το εύρος του zoom. Οι προηγμένοι φακοί χωρίς σφαιρικά στοιχεία συμβάλλουν στην ομοιόμορφα εξαιρετική ανάλυση και αντίθεση από γωνία σε γωνία. Επιπλέον, το γυαλί ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) καταστέλλει τη χρωματική εκτροπή.

Υποστηρίζει επίσης έναν teleconverter υψηλής απόδοσης (πωλείται ξεχωριστά). Με super-τηλεφακό έως 400mm (ισοδυναμεί με 600mm όταν χρησιμοποιείται με φωτογραφική μηχανή APSC), μπορείτε να αποτυπώνετε απομακρυσμένα θέματα σε μεγαλύτερο μέγεθος, σε συνδυασμό με όμορφο bokeh εφέ. Όταν είναι προσαρτημένο το SEL20TC, είναι δυνατή η λήψη μακροσκοπικών λήψεων με αναλογία έως και 1:1 σε όλο το εύρος του zoom.

Aυτόματη εστίαση και απόδοση στην εγγραφή βίντεο

Ο μοναδικός γραμμικός μηχανισμός XD (extreme dynamic) της αυξάνει την ταχύτητα αυτόματης εστίασης έως και 20%. Η απόδοση της παρακολούθησης κινούμενων θεμάτων έχει επίσης βελτιωθεί περίπου δύο φορές περισσότερο σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο σύμφωνα με τη Sony, ώστε να συνεχίζει να παρακολουθεί το στόχο αντικείμενο με μεγάλη ακρίβεια. Ενώ η απόδοση της παρακολούθησης της εστίασης κατά τη διάρκεια του zoom έχει επίσης βελτιωθεί σημαντικά. Όταν συνδυάζεται με το σώμα της κορυφαίας α1, είναι δυνατή η λήψη ριπών υψηλής ταχύτητας σε έως και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Επιπλέον, μια νέα λειτουργία MODE3 έχει προστεθεί, η ρύθμιση SteadyShot που βελτιστοποιεί τον αλγόριθμο διόρθωσης του κραδασμού της φωτογραφικής μηχανής δίνοντας έμφαση στη σταθερότητα καδραρίσματος κατά τη λήψη κινούμενων θεμάτων. Σε συνδυασμό με ένα συμβατό σώμα φωτογραφικής μηχανής, μπορείτε να αντισταθμίσετε πιο αποτελεσματικά το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής και να τραβάτε σταθερά βίντεο.

 

Διαισθητική λειτουργικότητα και αξιοπιστία για ασφαλή χρήση σε σκληρό περιβάλλον λήψης

Ο FE 70-200mm F4 Macro G OSS II παρέχει διαισθητική και ασφαλή λειτουργικότητα που υποστηρίζει τους φωτογράφους και τους βιντεογράφους. Εκτός από τον περιοριστή εύρους εστίασης και τον διακόπτη full-time DMF που εναλλάσσει άμεσα από AF σε MF (χειροκίνητη εστίαση), η αποσπώμενη βάση τριπόδου που περιλαμβάνεται στη συσκευασία παρέχει μια αίσθηση σταθερότητας κατά τη διάρκεια των λήψεων super-telephoto και macro.

Επιπλέον, το μπροστινό στοιχείο του φακού διαθέτει επίστρωση φθορίου, η οποία διευκολύνει την απομάκρυνση δακτυλικών αποτυπωμάτων, σκόνης, λαδιού και άλλων ρύπων από την επιφάνεια του φακού. Η ανθεκτική στη σκόνη και την υγρασία σχεδίαση παρέχει επιπλέον αξιοπιστία για χρήση σε εξωτερικούς χώρους σε δύσκολες συνθήκες και διευρύνει την ελευθερία λήψης.

Διαθεσιμότητα

Ο νέος φακός FE 70-200mm F4 Macro G OSS II θα είναι διαθέσιμος τον Αύγουστο μέσω διαφόρων εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της Sony.