Εκθέσεις φωτογραφίας

FINE ART PHOTOGRAPHY ΣΤΗΝ BLANK WALL GALLERY

Διάρκεια έκθεσης: από 21 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2023!

Πάνω από 120 καλλιτέχνες από διαφορετικά μέρη του κόσμου, από την Ελλάδα μέχρι την Ιαπωνία και από τον Καναδά μέχρι το Ιράν θα παρουσιάσουν έργα τους στην έκθεση!

Οι Fine Art φωτογραφίες έχουν ένα μεγάλο κοινό το οποίο έλκεται πάντα από τη διαφορετική αισθητική στην απεικόνιση της πραγματικότητας. Οι εικόνες έχουν μία μαγεία η οποία προκύπτει από την οπτική του φωτογράφου και από τη διάθεσή του να παρουσιάσει κάτι το συνηθισμένο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα και μία άλλη αντίληψη. Πολλές φορές διαφορετικές τεχνικές αποτελούν εργαλείο των φωτογράφων σε αυτή τους την καλλιτεχνική έκφραση.

Οι θεατές παίρνουν μία γεύση από αυτό που βλέπει ο καλλιτέχνης με τα δικά του μάτια. Είναι πάντα εξαιρετικά ενδιαφέρον να προσπαθείς να μπεις στο μυαλό του δημιουργού για να μπορέσεις να δεις έστω και λίγο το πώς αυτός αντιλαμβάνεται τον κόσμο γύρω του. Πόσο μάλλον όταν οι καλλιτέχνες προέρχονται από διαφορετικά μέρη του κόσμου με διαφορετικά αισθητικά κριτήρια, εμπειρίες και αισθητικούς κανόνες.

Laurent Leoncini

  • Χώρος: Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55, Κυψέλη, τηλ.: 211 4052 138 
  • Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 21 Απριλίου, 21:00
  • Διάρκεια: από 21 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2023
  • Είσοδος Ελεύθερη

Ionel Simioana

Betty Manousos

  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Arnold Manda
 


Aρθρογράφος

Μαίρη Μελετζή

Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Αγαπά την φωτογραφία, αφού από όλα τα μέσα έκφρασης, είναι το μόνο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο. Η φωτογραφία είναι βασικό μέσο έκφρασής της και η έρευνα την συναρπάζει. Επιπλέον, ασχολείται με τον αθλητισμό.