Ενδιαφέρουν

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑ ΤΟΥ PHOTO CONTEST!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το πρώτο Photowalk!

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου το πρώτο Photowalk της κοινότητας του Photo Contest! Όπως είχε ανακοινώσει η ομάδα του site, πραγματοποιήθηκε κλήρωση για τους 30 τυχερούς που ακολούθησαν τους ιδρυτές της κοινότητας σε μία φωτοβόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Με αφετηρία την πλατεία Συντάγματος και τελικό προορισμό το Photonet Special Day, οι συμμετέχοντας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν συμβουλές για τη φωτογραφία δρόμου από τον Canon Photographer Γιώργο Μασχαλίδη και να κάνουν πράξη τις βασικότερες τεχνικές του είδους αυτού.

Στο τέλος όλοι οι συμμετέχοντες φιλοξενήθηκαν στο Photοnet Special Day, έδειξαν τις καλύτερες λήψεις τους και τις συζήτησαν όλοι μαζί, παρέα με έναν εκ των κορυφαίων φωτορεπόρτερ, τον Θανάση Σταυράκη. Οι κορυφαίες από αυτές θα βραβευτούν από τους συντάκτες του περιοδικού και θα δημοσιευτούν στο πρώτο τεύχος του 2018!

“Ήταν πραγματικά χαρά μας που γνωρίσαμε έστω και μερικούς από εσάς. Είναι σημαντικό για εμάς να θυμόμαστε πως πίσω από τα νούμερα και τους αριθμούς, κρύβονται άνθρωποι που μοιράζονται πραγματικά το ίδιο πάθος με εμάς, τη φωτογραφία” δηλώνει η ομάδα του Photo Contest.

Στο βίντεο καθώς και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το τι έγινε!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα ακολουθήσουν περισσότερα και …μεγαλύτερα Photowalks!