Ενδιαφέρουν Νέα

2015-2016: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ενημέρωση για τους φωτογραφόφιλους της συμπρωτεύουσας.

Η 1η συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα 5/10, στις 8μμ, στο CAFE BAZAAR, Παπαμάρκου 34, Πλατεία Άθωνος, (Α’ όροφος).

Θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για το περιεχόμενο και τη διάρθρωση των θεματικών ενοτήτων της χρονιάς. Στην πρώτη φετινή συνάντηση εκτός από τα μέλη του ΦΚΘ μπορούν να παραβρεθούν για ενημέρωση όλοι όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη φωτογραφία, χωρίς υποχρέωση εγγραφής.

Στην συνέχεια της συνάντησης θα γίνει προβολή φωτογραφιών του φωτογράφου της Magnum Gueorgui Pinkhassov (φωτό) και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Σκοπός του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης να συνεχίσει την προσπάθειά του για φωτογραφική επιμόρφωση με μία νέα σειρά θεματικών ενοτήτων, παρουσιάσεων και εργαστηρίων, που θα καλύπτουν τις ανάγκες των νέων και των παλιότερων φωτογράφων – μελών του, καθώς και τις ανάγκες του ευρύτερου κοινού της πόλης.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα από τις 8,30 μμ έως τις 11 μμ στο CAFE BAZAAR, Παπαμάρκου 34, Πλατεία Άθωνος, (Α’ όροφος) και θα συμπληρώνονται από τα σαββατιάτικα εργαστήρια, τις επισκέψεις/ ξεναγήσεις σε εκθέσεις και τις φωτογραφικές εξορμήσεις.

Εισηγητές του πρώτου αυτού κύκλου θα είναι οι: Βασίλης Καρκατσέλης (ΤΗΛ 6942 860 890) και Θανάσης Ράπτης (ΤΗΛ 6973 221 887).

Οι εισηγητές όλων των μαθημάτων και εργαστηρίων (εκτός και αν αναφέρεται κάπου διαφορετικά) προσφέρουν τις γνώσεις τους δωρεάν. Έτσι, για την παρακολούθηση του ετήσιου προγράμματος μαθημάτων και εργαστηρίων, αρκεί κάποιος να είναι (ή να εγγραφεί) μέλος του ΦΚΘ – διατηρείται από χρόνια η ετήσια συμβολική συνδρομή των 50 Ευρώ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα αναρτηθούν σύντομα.