Photo Fun

ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ ΦΑΓΗΤΟΥ!

Η αλήθεια που κρύβεται …πίσω από την κάμερα!

Πώς θα σας φαινόταν εάν βάζατε λευκή κόλλα, αντί για γάλα, σε ένα μπολ με δημητριακά; Αρκετά τρελό, έτσι; Κι’ όμως! Επαγγελματίες φωτογράφοι χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και υλικά που …δεν τα βάζει ο νους, ώστε προϊόντα φαγητού και πιάτα, να φαίνονται πιο λαχταριστά στο μάτι!

Ο Daniel Schiffer μαζί με τον φωτογράφο Denis Lipman, δοκίμασαν μερικά από τα πιο ευφάνταστα τρικ της φωτογραφίας φαγητού και δημοσίευσαν το video στο προσωπικό κανάλι του πρώτου, στο YouTube. Τα υλικά που χρησιμοποίησαν είναι:

  • Λάδι μηχανής αντί για μέλι επάνω σε κρέπες γεμισμένες με χαρτόνι
  • Βόλοι μέσα σε σούπα, ώστε τα περιεχόμενα να στέκονται στην επιφάνεια
  • Λευκή κόλλα αντί για γάλα, ώστε τα δημητριακά να επιπλέουν χωρίς να βυθίζονται
  • Υγρό πιάτων για να δημιουργηθούν φουσκάλες σε ένα φλιτζάνι καφέ
  • Μαγειρικό αλάτι για τη δημιουργία αφρού, σε ποτήρι μπίρας

Απολαύστε την υλοποίηση όλων των παραπάνω επινοήσεων στο video που ακολουθεί:

  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Tiard Schulz – Unsplash

 


 Kάνε τώρα εγγραφή στο κανάλι μας με ένα κλικ εδώ!

Deadline αποστολής συμμετοχών 


 

Aρθρογράφος

Νίκος Κατσουλώτος

Νίκος Κατσουλώτος

Διδάκτορας Ψηφιακών Τεχνών, με ειδίκευση στο cinemagraph (Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις Εφαρμοσμένες Τέχνες, με θέμα την πολιτική αφίσα (Ακαδημία Τεχνών του Νόβι Σαντ). Είναι Πτυχιούχος Γραφιστικής από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και συνεργάτης της Νexus Publications AE από το 2009, ως graphic designer και αρθρογράφος. Έχει συγγράψει τα βιβλία "Photoshop ...απλά!" και "Cinemagraph" που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις μας. Από το 2019 είναι contributing writer στην "ΗuffPost Greece" και συνεργάτης της "Εφημερίδας των Συντακτών".

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;
   

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο