Εκθέσεις φωτογραφίας Νέα

EΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Παρουσίαση του φωτογραφικού έργου των Τζίνα Μαραγκουδάκη και Θανάση Καρατζά αλλά και έκθεση φωτογραφίας των μελών της από τη Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς.

Ας δούμε τις λεπτομέρειες των δύο εκδηλώσεων:

Την Μ. Πέμπτη 14 Απριλίου 2017 και ώρα 19:00 μ.μ, στην αίθουσα της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς, θα παραστούν οι φωτογράφοι Τζίνα Μαραγκουδάκη (φωτό επάνω) και Θανάσης Καρατζάς οι οποίοι θα παρουσιάσουν το έργο τους. Μετά το πέρας των παρουσιάσεων θα ακολουθήσει εποικοδομητική συζήτηση για την τέχνη της φωτογραφίας καθώς και ανάλυση του έργου τους. Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για τον Θανάση Καρατζά

Κατάγεται από τη Λιβαδειά και ζει στην Αθήνα. Ξεκίνησε την ενασχόληση με την καλλιτεχνική φωτογραφία όταν παρακολούθησε το σεμινάριο του Πλάτωνα Ριβέλλη αρχικά, του Αχιλλέα Νάσιου και του Βασίλη Γεροντάκου στη συνέχεια. Το 2013 ξεκίνησε μια φωτογραφική εργασία για την Αθήνα, ιδιαίτερα τη νύχτα. Απο το 2015 εργάζεται αποκλειστικά για την Athens Voice ως φωτογράφος και συντάκτης.

Λίγα λόγια για την Τζίνα Μαραγκουδάκη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε πιάνο και ανώτερα θεωρητικά της μουσικής, εργάζεται στην Περιφέρεια Αττικής και από το 2010 ασχολείται συστηματικά με τη φωτογραφία.

Η έκθεση των μελών της Λέσχης πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων «Πάσχα στη Λιβαδειά 2017» και θα αναρτηθεί στην αίθουσα του ισογείου του Νερόμυλου στις Πηγές Κρύας στη Λιβαδειά, από τις 14 μέχρι τις 17 Απριλίου 2017.

Συμμετέχουν
Αθανασοπούλου Μαρία-Χριστίνα, Αλογοσκούφης Χρήστος, Αναστασίου Ελένη, Βαρελά Λίλα, Βόγγλη Δήμητρα, Βόγγλη Μαρία, Δήμου Αριστοτέλης, Καλομοίρη Αγάθη, Καραδήμα Γιάννα, Καραδήμα Γιώτα, Κοβάνη Νεκταρία, Κοτσώνας Κώστας, Λεμονής Γιάννης, Λιάκος Μπάμπης, Μίχου Μαίρη, Μπακολουκάς Λουκάς, Μπέλλος Θεόδωρος, Μπουζάς Γιώργος, Παναγιωτοπούλου Ανθή, Πασβαντίδης Μπάμπης, Πλιακοστάμου Νινέττα, Πολυτάρχου Σπύρος, Στάμου Μαρία, Σφυρικάκης Διαμάντης.

  • Ώρες λειτουργίας: Μ. Παρασκευή & Δευτέρα Πάσχα 19:00 – 21:30, Μ. Σαββάτο & Κυριακή του Πάσχα: 12:00 – 14:00 & 19:00 – 21:30