Νέα

FPLUS – FMAG: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ MOUNTAIN ENDRURO CAMP

Ένα τριήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ, ανοιχτό και προσιτό σε όλους!

Η φωτογραφική ομάδα fplus και το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag συμμετέχουν για τρίτη συνεχή χρονιά στο Mountain Endruro Camp που θα πραγματοποιηθεί στη Μαμαλή Βερδικούσιας της Λάρισας στις 7, 8, και 9 Ιουλίου 2017.

Το Mountain Enduro Camp, είναι ένα τριήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ, ανοιχτό και προσιτό σε όλους. Πραγματοποιείται στην κορυφή Μαμαλή (υψόμετρο 1424 μ.) της ορεινής τοποθεσίας του χωριού Βερδικούσια (7χλμ από το χωριό, 65χλμ από τη Λάρισα). Η τοποθεσία Μαμαλή είναι σκεπασμένη από ένα μοναδικό και σπάνιο καταπράσινο δάσος οξιάς.

Οι εκδηλώσεις και δραστηριότητες έχουν ως βασικό μέλημα την ευχαρίστηση και διασκέδαση των επισκεπτών. Η επαφή με τη φύση, η άθληση, ο πολιτισμός, η μουσική και φυσικά η μηχανοδήγηση είναι αυτά που αποτελούν τα κύτταρα του οργανισμού που μεγαλώνει κάθε χρόνο, ωριμάζει, γίνεται θεσμός και λέγεται Mountain Enduro Camp!

Φωτογραφικές δράσεις

  • Έκθεση Φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας fplus στο χώρο της κατασκήνωσης: Η έκθεση θα είναι προσβάσιμη για όλο το κοινό του φεστιβάλ και τις τρεις ημέρες. Στην έκθεση συμμετέχουν: Ευθύμιος Αλβίζος, Αικατερίνη Γερακούδη, Κώστας Γουργιώτης, Θεανώ Ιωαννίδη, Έλενα Κανάκη, Ανδρέας Κατσάκος, Νικόλαος Κατσιαρίμπας, Ασημίνα Καψή, Ξενοφών Κούκος, Κώστας Κρουστάλλης (φωτό επάνω), Μαρία Κυρίτση, Όλγα Λάιου, Ευτυχία Λάζου, Στέφανος Μόκας, Ελένη Μορφούλια, Μαρία Μπάκαβου, Αθανάσιος Παπαθανασίου, θεοδώρα Παπανεστωροπούλου, Ευαγγελία Σταυροπούλου, Θεόδωρος Τζιόλας, Δήμητρα Φυτιλή, Rita Kakany.
  • Σεμινάριο Φωτογραφίας: Επιγραμματική εισαγωγή στη φωτογραφική τέχνη. Βασικά σεμινάρια χρήσης της φωτογραφικής μηχανής και αντιμετώπιση συγκεκριμένων θεμάτων όπως η φωτογραφία τοπίου και η καταγραφή της κίνησης. Τα σεμινάρια θα έχουν διαλεκτική – διαδραστική μορφή και είναι ανοιχτά για όλους τους κατασκηνωτές.

Ημερομηνίες: Παρασκευή 07 Ιουλίου 17:00 – 18:00 και Σάββατο 08 Ιουλίου 18:00 – 19:00

Ελένη Μορφούλια