Εκθέσεις φωτογραφίας Νέα

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ FPLUS ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Tα μέλη της Φ.Λ.Λ. θα παρουσιάσουν την φωτογραφική τους δουλειά.

Στo πλαίσιο των εβδομαδιαίων συναντήσεων, η Φωτογραφική Ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων φιλοξενεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18:30, στο Μύλο του Παππά (1ος όροφος) Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα, τη Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς.

Στο πρώτο σκέλος της παρουσίασης μια ομάδα εκπροσώπων μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς θα μιλήσουν για τις δράσεις του συλλόγου και θα προβάλουν κάποιες επιλεγμένες ομαδικές δουλειές. Στο δεύτερο σκέλος της παρουσίασης τα μέλη της Φ.Λ.Λ. θα παρουσιάσουν την φωτογραφική τους δουλειά. Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

  • Είσοδος ελεύθερη στο κοινό
  • Ώρα έναρξης: 18:30

H Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς εκφράζει από το 2005 την ανάγκη των μελών της να χαρούν με κάθε δημιουργικό μέσο την τέχνη της φωτογραφίας. Μία τέχνη που ξεπερνά ίσως το καθημερινό μας θέαμα και κλέβει ματιές προς όλα όσα μας κάνουν να βιώνουμε και να καταγράφουμε στιγμές, συναισθήματα, καταστάσεις. Να βιώνουμε τον πολιτισμό μας. Με ανοιχτό πνεύμα και πάντα με δημιουργική διάθεση, η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς προσπαθεί να μεταδώσει τη γοητεία της φωτογραφίας αλλά και γενικότερα της τέχνης του να μετατρέπουμε το βλέμμα σε καλλιτεχνική έκφραση. Κρατά πάντα ανοιχτούς τους ορίζοντές της και αποτελεί έναν διαρκή φιλόξενο προορισμό για κάθε φωτοδημιουργό και όχι μόνο.