Εκθέσεις φωτογραφίας Νέα

EΚΘΕΣΗ FPLUS

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση με το κοινό.

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων συναντήσεων, η Φωτογραφική Ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζει την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:00, στο Μύλο του Παππά (Γεωργιάδου 53) στη Λάρισα, τη φωτογραφική δουλειά των μελών της ομάδας.

Τα μέλη της fplus αρχικά θα παρουσιάσουν στο κοινό την ομαδική δουλειά της ομάδας που έγινε κατά την διάρκεια των τριών αυτών ετών και στο δεύτερο μέρος οι φωτογράφοι μέλη της ομάδας θα παρουσιάσουν ατομικά τις φωτογραφικές τους δουλειές.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση με το κοινό.

Λίγα λόγια την Φωτογραφική ομάδα fplus

Η φωτογραφική ομάδα fplus δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2013, στην πόλη της Λάρισας, από μία ομάδα 18 ερασιτεχνών φωτογράφων, τους οποίους ένωσε το κοινό τους ενδιαφέρον και η αγάπη για την φωτογραφία.
Κύριο μέλημα της ομάδας είναι η προβολή, καλλιέργεια και ανάπτυξη της τέχνης της φωτογραφίας.
Από την αρχή της δημιουργίας, η ομάδα, ανακοινώνει κάθε χρόνο στα μέσα Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τους επόμενους 10 μήνες. Μέσα από μία πλούσια δράση που περιλαμβάνει εκθέσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις φωτογράφων, ομιλίες, διαλέξεις, διαγωνισμούς κ.ά., δίνεται η δυνατότητα στα μέλη της ομάδας, αλλά και όλους όσους τους ενδιαφέρει η τέχνη της φωτογραφίας, να εμβαθύνουν, αλλά και να διευρύνουν τους φωτογραφικούς τους ορίζοντες, να καλλιεργήσουν την αισθητική τους και να εξελίξουν το προσωπικό τους ύφος.

Επίσης διοργανώνει τακτικά φωτογραφικές εξορμήσεις στην περιοχή της Λάρισας και εκδρομές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας όπως και επισκέψεις σε σημαντικά φωτογραφικά δρώμενα που γίνονται στη χώρα. Οι συναντήσεις της ομάδας, από το Νοέμβριο του 2014, πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη σε χώρο που τους παραχώρησε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων στο Μύλο του Παππά (Γεωργιάδου 53) στη Λάρισα.

  • Είσοδος Ελεύθερη
  • Ώρα έναρξης: 19.00