Ενδιαφέρουν

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ!

Πώς μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή!

Aπευθύνεται κυρίως σε άτομα που φωτογραφίζουν με κινητό τηλέφωνο και βρίσκονται σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ωστόσο μπορούν να το παρακολουθήσουν και όσοι διαθέτουν φωτογραφικές μηχανές. H συνάντηση θα γίνει το προσεχές Σάββατο 23/5/20, μεταξύ 7:00μμ – 8:30 μμ, στον Εθνικό Κήπο (το ακριβές σημείο της συνάντησης θα σταλεί στο email των συμμετεχόντων).

Θα ασχοληθούμε με το φως, το κάδρο, τη σύνθεση, καθώς και τα προγράμματα, τις δυνατότητες, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που διαθέτουν τα  κινητά τηλέφωνα  ως φωτογραφικές μηχανές. Επίσης θα εξετάσουμε τον τρόπο που φωτογραφίζουμε στο δρόμο και αυτά που πρέπει να προσέχουμε.  Προσωπικά χρησιμοποιώ χρόνια το κινητό ως δεύτερη ή και ως βασική φωτογραφική μηχανή (δείτε π.χ. μια ενδεικτική λήψη μου από την Μπανγκόκ στην κορυφή της σελίδες) σε διάφορα είδη φωτογραφίας (ταξιδιωτική,  ρεπορτάζ, καλλιτεχνική φωτογραφία κ.ά.) και θα μοιραστώ μαζί σας αυτή την εμπειρία μου.

Το μάθημα θα γίνει σε ανοικτό χώρο και πρέπει οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους νερό, παπούτσια για περπάτημα και μάσκα προσώπου (για να μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά τη στιγμή που θα δούμε τις φωτογραφίες που θα τραβηχτούν).

  •  Συμμετοχή δωρεάν, με κράτηση θέσης στο akatsikoudis@yahoo.com
  • Αριθμός συμμετεχόντων: 15 άτομα (θα κρατάμε φυσικά τις αποστάσεις που προβλέπονται)

Όσοι και όσες επιθυμείτε, μπορείτε να κατεβάστε δωρεάν το βιβλίο μου ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με ένα κλικ εδώ!


Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   Aρθρογράφος

Aνδρέας Κατσικούδης

Έχει σπουδάσει στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης. Σπούδασε επίσης φωτογραφία και παρακολούθησε μαθήματα κινηματογράφου και σεμινάρια πάνω στην ιστορία της τέχνης και τη δημιουργικότητα. Διδάσκει φωτογραφία από το 2005 και κινηματογράφο από το 2011. Αυτή την περίοδο είναι στην επεξεργασία της πρώτης του ταινίας μεγάλου μήκους - ένα ντοκιμαντέρ για τη φωτογραφία και τους φωτογράφους. Στον ελεύθερό του χρόνο παίζει ηλεκτρικό μπάσο και τρέχει μαραθώνιους.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;