Νέα Νέα μοντέλα

FUJIFILM FINEPIX XP120

Kαταδύεται μέχρι βάθος 20m, αντέχει σε πτώσεις από ύψος 1.75m και λειτουργεί σε -10°C!

Στην πρόσφατη CES, η Fujifilm παρουσίασε μια νέα κόμπακτ μηχανή, διαθέσιμη σε 4 χρώματα, που προορίζεται για σπορ και δραστηριότητες στο ύπαιθρο.

Η ΧΡ120 είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα CMOS, που έχει ανάλυση 16.4ΜΡ, και με φακό Fujinon που έχει εστιακό μήκος αντίστοιχο με 28-140mm. Το βάρος της είναι μόλις 203g, καλύπτει τις προδιαγραφές ΙΡ68 και έτσι μπορεί να καταδυθεί μέχρι βάθος 20m, αντέχει από πτώσεις από μέγιστο ύψος 1.75m και μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες μέχρι –10°C. Ετσι είναι η τέλεια λύση για φωτογραφήσεις στο ύπαιθρο, μια και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για νερό, άμμο, χιόνι ή για κτυπήματα.

Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί για να μπορείτε να την κρατάτε και να την χειρίζεστε άνετα με το ένα χέρι ακόμα και αν φοράτε γάντια, ενώ ο χώρος της μπαταρίας έχει μηχανισμό διπλού κλειδώματος. Η μηχανή διαθέτει σύστημα σταθεροποίησης εικόνων καθώς και οθόνη 3.0in, η οποία προσφέρει άνετη θέαση ακόμα και με δυνατό ήλιο ή μέσα στην θάλασσα, μια και έχει αυτόματη προσαρμογή της φωτεινότητας ανάλογα με το περιβάλλον που βρίσκεται.

Μια νέα λειτουργία είναι η Cinemagraph, η οποία παράγει φωτογραφίες με κινούμενα στοιχεία μέσα σε αυτές.

Επίσης υποστηρίζει σύνδεση Wi-Fi και μπορεί να κάνει λήψη βίντεο 1920X1080px στα 60p.