Νέα μοντέλα

FUJIFILM FINEPIX XP140

Θα είναι διαθέσιμη, σε 5 χρώματα, από το Μάρτιο!

H Fujifilm παρουσίασε την τελευταία κόμπακτ μηχανή της, που προορίζεται για σκληρή χρήση!

Η μηχανή πληροί την προδιαγραφή ΙΡ68 και είναι στεγανή σε βάθος μέχρι 25m, αντέχει πτώσεις από μέγιστο ύψος 1.8m και μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες μέχρι -10°C. Η λαβή προσφέρει βελτιωμένο κράτημα και το διαμέρισμα της μπαταρίας έχει διπλό μηχανισμό κλειδώματος.

Eίναι εφοδιασμένη με αισθητήρα 16.4ΜΡ, τεχνολογίας Back Illumination, καθώς και με φακό Fujinon που διαθέτει οπτικό zoom 5Χ, ξεκινώντας από εστιακό μήκος αντίστοιχο με 28mm, και οπτικό σταθεροποιητή εικόνων. H μέγιστη ευαισθησία λήψης είναι ISO 12800, ένα στοπ υψηλότερη από το προηγούμενο μοντέλο.

Η ΧΡ140 έχει βελτιωμένη λειτουργία αυτόματης αναγνώρισης σκηνής, με την οποία αναγνωρίζει το θέμα που βλέπει και επιλέγει τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Η λειτουργία Eye Detection κάνει εύκολη την εστίαση στα μάτια των προσώπων. Οι λειτουργίες αυτοφωτογράφησης περιλαμβάνουν προγράμματα αναγνώρισης του χαμόγελου ή απλά του προσώπου. Υπάρχουν ακόμα 17 δημιουργικά φίλτρα για την επεξεργασία των εικόνων σας.

Με τη σύνδεση Bluetooth μπορείτε να στείλετε αυτόματα εικόνας σε smartphones και tablets. Επίσης μπορείτε και να χειριστείτε τη μηχανή από απόσταση χάρη στο app “Fujifilm Camera Remote’. Mπορείτε ακόμα να στείλετε εικόνες για εκτύπωση σε ένα εκτυπωτή INSTAX.

Η μηχανή θα είναι διαθέσιμη σε 5 χρώματα, λευκό, σκούρο ασημένιο, κίτρινο, μπλε, lime, από τον Μάρτιο, με τιμή ∼205€.