Νέα μοντέλα

FUJIFILM: NEΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ INSTAX SQUARE LINK ΓΙΑ SMARTPHONES

Ο νέος εκτυπωτής θα διατίθεται σε λευκό/πράσινο χρώμα από τις 16 Νοεμβρίου 2022 με τιμή ∼150€.

H Fujifilm παρουσίασε ένα νέο εκτυπωτή στιγμιαίας εκτύπωσης ο οποίος δίνει τετράγωνες εκτυπώσεις που έχουν μέγεθος 1.5Χ μεγαλύτερο σε σχέση με τους προηγούμενους εκτυπωτές!

Ο νέος εκτυπωτής υποστηρίζει νέες δυνατότητες δημιουργίας με τις οποίες μπορείτε να προσθέσετε ειδικά εφέ, κείμενο, άλλες εικόνες, χρώματα στο φόντο, σκετσάκια και κινούμενα σχέδια στις εκτυπώσεις σας.

AR (Augmented Reality) Print.

Ένας κωδικός QR που βρίσκεται στην εκτύπωση ξεκλειδώνει όλες αυτές τις δημιουργικές δυνατότητες και οι χρήστες μπορουν να σκανάρουν τον κωδικό με το smartphone και να δουν το αποτέλεσμα των εφε στην πράξη.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SQUARE Link App οι χρήστες μπορουν να συνδέσουν το τηλέφωνο με τον εκτυπωτή. Υπάρχουν δύο προγράμματα εκτύπωσης, το INSTAXRich Mode που δίνει πιο ζωντανά χρώματα και το INSTAXNatural Mode που δίνει ένα ουδέτερο αποτέλεσμα. Οι χρήστες μπορουν ακόμα να ρυθμίσουν την φωτεινότητα, το κοντραστ και τον κορεσμό των εκτυπώσεων. Υπάρχει ακομα δυνατότητα συνδυασμού μέχρι 9 εικόνων για την δημιουργία ενός κολάζ. Η εκτύπωση γίνεται σε 12 δευτερόλεπτα και μπορειτε να τυπώσετε μέχρι 100 φωτογραφίες με μια φόρτιση της μπαταρίας του εκτυπωτή. 

Νέα INSTAX 

Παράλληλα με το νέο εκτυπωτή, η Fujifilm παρουσιάζει τη μηχανή στιγμιαίας εκτύπωσης INSTAX mini 11 PASTEL GREEN, η οποία έχει νέο μοντέρνο χρωματισμό. Όπως και οι λοιπές μηχανές της σειράς, υποστηρίζει και αυτή τη λειτουργία “Automatic Exposure” με την οποία η μηχανή κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για τη σωστή λήψη μιας εικόνας. Άλλη μια ενδιαφέρουσα δυνατότητα είναι η Selfie Mode με την οποία μπορείτε να φωτογραφίσετε τον εαυτό σας. Η μηχανή είναι διαθέσιμη άμεσα με τιμή 90€.