Νέα Νέα μοντέλα

FUJIFILM X-E2S

Το ηλεκτρονικό σκόπευτρο διαθέτει τον μικρότερο χρόνο καθυστέρησης προβολής εικόνας παγκόσμια: 0.005s!

H X-E2S είναι η νέα μηχανή από την Fujifilm με τηλεμετρική σχεδίαση που σας δίνει την δυνατότητα να βλέπετε ζωντανά το θέμα σας μέσα από το σκόπευτρο. Η νέα μηχανή βελτιώνει τη γνωστή Χ-Ε2 σε πολλά σημεία, όπως στην προσομοίωση φιλμ, την πιο γρήγορη λειτουργία αλλά και την πιο γρήγορη εστίαση. Δείτε την από κοντά, για πρώτη φορά, στο επερχόμενο 9ο Photonet Show της Θεσσαλονίκης, στις 2 και 3 Απριλίου 2016!

Η λειτουργία προσομοίωσης φιλμ, σας δίνει εικόνες με χρώμα και κοντράστ που αντιστοιχούν στα πολύ δημοφιλή φιλμ PROVIA, VELVIA, ASTIA και όχι μόνο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από 11 διαφορετικές ρυθμίσεις. Το σύστημα εστίασης είναι νέας σχεδίασης, με 49 περιοχές εστίασης. Εκτός από την επιλογή μονού σημείου, υπάρχουν οι λειτουργίες Zone και Wide/Tracking που κάνουν ακόμα ευκολότερη την εστίαση. Το ηλεκτρονικό σκόπευτρο διαθέτει τον μικρότερο χρόνο καθυστέρησης προβολής της εικόνας παγκόσμια: μόλις 0.005s – αριθμός που πρακτικά σάς δίνει ζωντανή προβολή του θέματος!

X-E2S_black_frontup_18-55mm

X-E2S_black_back

X-E2S_silver_top

Η μηχανή δέχεται φακούς της σειράς Fujinon X, που σημαίνει ότι έχετε επιλογές από υπερευρυγώνιους φακούς μέχρι τηλεφακούς. Η Fujifilm X-E2S είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα X-Trans CMOS II μεγέθους APS-C, χωρίς χαμηλοδιαπερατό φίλτρο, με ανάλυση 16.3ΜΡ. Η τεχνολογία Lens Modulation Optimizer λαμβάνει υπόψιν της δεδομένα όπως το εστιακό μήκος φακού, το διάφραγμα αλλά και δεδομένα από το κέντρο της εικόνας μέχρι τα άκρα, και διορθώνει ελαττώματα του φακού σαν την διάθλαση, προσφέροντας εικόνες με άψογη ευκρίνεια.

H μέγιστη ευαισθησία λήψης είναι 51200 ISO, ενώ η τεχνολογία μείωσης θορύβου της Fujifilm εξασφαλίζει καθαρές εικόνες σε όλη την γκάμα ευαισθησίας. Ο ηλεκτρονικός φωτοφράκτης της μηχανής έχει μέγιστη ταχύτητα λήψης 1/32000s, κάτι που κάνει εύκολη τη φωτογράφηση με ήλιο και ανοικτό διάφραγμα.