Νέα Νέα μοντέλα

FUJIFILM X70

Η πρώτη μηχανή που διαθέτει οθόνη αφής 3″, η οποία μπορεί να περιστραφεί κατά 180º.

H X70 είναι η μικρότερη και ελαφρύτερη κόμπακτ μηχανή της σειράς Χ, που είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα μεγέθους APS-C. Διαθέτει φακό νέας σχεδίασης Fujinon 18.5mm f/2.8, o oποίος αντιστοιχεί σε 28mm στο φορμά 35mm,και είναι κατάλληλος για μεγάλη γκάμα λήψεων. Δείτε την από κοντά, για πρώτη φορά, στο επερχόμενο 9ο Photonet Show της Θεσσαλονίκης, στις 2 και 3 Απριλίου 2016!

Η σχεδίαση του φακού και το σταθερό εστιακό μήκος υπόσχονται εικόνες υψηλής ποιότητας, από το κέντρο μέχρι και τα άκρα του καρέ. Ο αισθητήρας Χ-Trans 16.3MP συνεργάζεται με τον επεξεργαστή CMOS II EXR Processor II, με αποτέλεσμα οι εικόνες να έχουν υψηλή ποιότητα.

Fujifilm X70

Fujifilm X70

O επεξεργαστής ενσωματώνει κορυφαίες τεχνολογίες, όπως η Lens Modulation Optimizer, η οποία διορθώνει ελαττώματα του φακού σαν την διάθλαση, αλλά και την τεχνολογία πιστής χρωματικής αναπαραγωγής, αποτέλεσμα της εμπειρίας 80 ετών της εταιρίας στο φωτογραφικό χώρο.  H μέγιστη ευαισθησία λήψης είναι 51200 ISO, ενώ η τεχνολογία μείωσης θορύβου της Fujifilm εξασφαλίζει καθαρές εικόνες σε όλη την γκάμα ευαισθησίας.

Fujifilm X70

Η Χ70 είναι η πρώτη μηχανή που διαθέτει οθόνη αφής 3″, η οποία μπορεί να περιστραφεί κατά 180ο, κάτι που κάνει εύκολη τη φωτογράφιση σε δύσκολες γωνίες λήψης, όπως πολύ χαμηλά ή πολύ ψηλά, αλλά κάνει εύκολη και την αυτοφωτογράφιση.

Fujifilm X70 - Touchscreen

H οθόνης αφής της X70.

Η οθόνη αφής κάνει επίσης εύκολη την φωτογράφιση ακουμπώντας την αλλά και την επιλογή περιοχής εστίασης. Σε λειτουργία αναπαραγωγής έχετε πολλές δυνατότητες που θυμίζουν smartphone.

Η μηχανή διαθέτει χειροκίνητη λειτουργία, αλλά και πλήρως αυτόματη, με το πρόγραμμα Advanced SR Auto mode. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε 8 προγραμματιζόμενες λειτουργίες Fn, επιλέγοντας τις δικές σας ρυθμίσεις.  Η λήψη βίντεο Full HD στα 60fps γίνεται εύκολη υπόθεση με την Χ70. Η μηχανή διαθέτει πολύ ενδιαφέροντα προαιρετικά εξαρτήματα, όπως το οπτικό σκόπευτρο VF-X21 και τον ευρυγώνιο μετατροπέα φακού WCL-X70, ο οποίος δίνει εστιακό μήκος φακού αντίστοιχο με 21mm στο φορμά 35mm.