Νέα μοντέλα

GΟPRO: H ΗΕRO6 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!

Σχεδιάστηκε εξαρχής με σκοπό να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες της GoPro!

Με ανάλυση 4K60 και 1080p240 video, καθώς και τον αδιάβροχο, “τραχύ” σχεδιασμό της σε συνεργασία με την GoPro App, μετατρέπουν αυτόματα τις περιπέτειες σου σε cinematic QuikStory videos που μπορείς να μοιραστείς με τον κόσμο!

Η HERO6 έχει βελτιώσει το dynamic range και την low-light απόδοση της και εγκαινιάζει το digital zoom.  Η HERO6 Black σχεδιάστηκε εξ αρχής με σκοπό να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες της GoPro. Ο επεξεργαστής GP1 επιτρέπει το διπλάσιο video frame rate, βελτιωμένη ποιότητα εικόνας, dynamic range, επίδοση low-light και εξαιρετική βελτίωση, σύμφωνα με την εταιρία, στη σταθερότητα του video συγκριτικά με όλες τις άλλες HERO. Ο επεξεργαστής GP1 επιτρέπει όλες αυτές τις βελτιώσεις και δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να καταγράψει ζωηρά video και μοναδικές εικόνες χωρίς να παιδεύεται με σύνθετες ρυθμίσεις. Λόγω του machine learning και computer vision που έχουν εξελιχθεί λόγω του GP1, η κάμερα μπορεί να αναλύσει τις σκηνές και τα δεδομένα για ακόμη καλύτερα, αυτόματα QuikStories. Η HERO6 Black είναι διαθέσιμη στο GoPro.com και σε επιλεγμένους συνεργάτες παγκοσμίως. Tιμή:  570€.

Eκτός από το νέο μοντέλο action cam η εταιρία ανακοίνωσε και τα παρακάτω νέα:

  • QuikStories

Το QuikStories είναι ένα app feature που μας βοηθάει να μοιραζόμαστε σύντομα βίντεο από τις περιπέτειές μας. Η νέα κάμερα είναι βελτιστοποιημένη με 3x γρηγορότερο WiFi. Αυτό σημαίνει πως το υλικό μεταφέρεται πολύ γρήγορα από την κάμερα στο κινητό και με την GoPro App δημιουργεί αυτόματα QuikStory videos

  • Fusion

Με την ικανότητα να καταγράφει 5.2Κ σφαιρικές λήψεις, η GoPro Fusion κάνει την αρχή μιας νέας, δημιουργικής εποχής. Καταγράφει τα πάντα γύρω σου έτσι ώστε να μη χάσεις τίποτα και λόγω του ειδικού μηχανισμού σταθεροποίησης δημιουργεί τα πιο smooth videos. Χρησιμοποίησε την GoPro App για να δεις το υλικό σου και να το μοιραστείς ως VR ή χρησιμοποίησε το OverCapture feature για να μοιραστείς την σφαιρική σου λήψη σαν απλό video. Tιμή:  750€.

  • Karma

Το Karma είναι έτοιμο για την HERO6 Black και εγκαινιάζει δύο νέα auto-shot paths: Follow & Watch. Χρησιμοποιώντας το GPS, ακολουθεί αυτόματα το Karma Controller καθώς εσύ κινείσαι και κρατώντας το frame. Με το Watch μπορείς να δώσεις την εντολή στο Karma να αιωρείται στο ίδιο σημείο ενώ σε κρατά στο frame. Άλλες νέες ενημερώσεις περιλαμβάνουν διευρυμένο Cable-Cam auto-shot path και «Look Up» camera tilt capability.