Εκθέσεις φωτογραφίας Νέα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ: “ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ” & “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ”

Πανοραμικές φωτογραφίες, φτιαγμένες από την ένωση πολλών φωτογραφιών γίνονται ασπρόμαυρες, αφήνοντας έγχρωμο μόνο ένα σημείο τους.

Ατομική έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Μπαρμπατσούλη θα παρουσιαστεί από τις 25 Φεβρουαρίου ως τις 22 Μαρτίου στον Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο, με θέμα «Χρωματίζοντας την ζωή» και παράλληλα με μια ιδιαίτερη παρουσίαση, άλλη μια δουλειά του με θέμα «Καθημερινότητα».

 • «Χρωματίζοντας την ζωή»
  “Θαύμαζα πάντα το μεγαλείο της φύσης, όπως και των ανθρώπινων επιτευγμάτων. Η ζωή είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο με όνειρα και συναισθήματα και η δικιά μας συμμετοχή είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε.
  Πανοραμικές φωτογραφίες, φτιαγμένες από την ένωση πολλών φωτογραφιών γίνονται ασπρόμαυρες, αφήνοντας έγχρωμο μόνο ένα σημείο τους, ευελπιστώντας το αποτέλεσμα να μας γεμίσει με συναισθήματα, καθώς προσπαθούμε να ανακαλύψουμε αυτό που μας κάνει παθιασμένους με το θαύμα της ζωής.”

Γιώργος Μπαρμπατσούλης

 • «Καθημερινότητα»
  “Κάθε στιγμή είναι μοναδική. Ερωτευόμαστε, χαιρόμαστε, νιώθουμε λύπη αλλά και θαυμασμό. Η ζωή ξεδιπλώνεται μπροστά μας, παρασύροντάς μας στους γρήγορους ρυθμούς της και εμείς, σαν αιώνια μικρά παιδιά, αφουγκραζόμαστε τις ιστορίες της, ευελπιστώντας πάντα για το καλύτερο. Η ομορφιά είναι εκεί έξω, κρυμμένη ίσως στην επόμενη στροφή… στο χαμόγελό σου, στα μάτια σου, στο άγγιγμά σου… Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να την δούμε.”

Γιώργος Μπαρμπατσούλης

Σύντομο βιογραφικό
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και είναι μόνιμος κάτοικος της πόλης, στην οποία ζει και εργάζεται. Είναι απόφοιτος του 1ου ΙΕΚ Εύοσμου Γραφιστικής με παράλληλες σπουδές στην Φωτογραφία. Έχει πραγματοποιήσει σπουδές πιάνου, κιθάρας και αγγλικής γλώσσας. Ασχολείται με την φωτογραφία από το 1998. Ήταν μέλος της φωτογραφικής ομάδας «Φωτοπόροι» και τα τελευταία 3 χρόνια είναι ενεργό μέλος της φωτογραφικής Ομάδας «Φ». Έχει συμμετάσχει σε 5 ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας, ενώ φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί στο internet, σε blogs και φωτογραφικά sites. Αυτή είναι η πρώτη του (διπλή) ατομική έκθεση.

 • Πολυχώρος Εικόνας Κούνιο: Κομνηνών 24 (Λουλουδάδικα) τηλ. 2310271003
 • Διοργάνωση – επιμέλεια: Τάσος Σχίζας
 • Εγκαίνια Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 8:00 μ.μ.
  Διάρκεια: 25 Φεβρουαρίου – 22 Μαρτίου 2016
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτ. 9:00-17:00, Τρ. 9:00-16:00, Τετ. 9:00-17:00,
  Πεμ. 9:00-18:30, Παρ. 9:00-16:00, Σαβ. 9:00-11:00, Κυρ. κλειστά