Ενδιαφέρουν

GOLDEN HOPE PROJECT

Εθελοντές φωτογράφοι πολεμούν τον πόνο του παιδικού καρκίνου!

Το Golden Hope Project είναι μια προσπάθεια φωτογράφων από όλο τον κόσμο να αποδείξουν ότι η χαρά δεν παύει να υπάρχει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές μιας οικογένειας.

Σκοπός της παραπάνω ιδέας είναι να αφυπνίσει τον κόσμο γύρω από τον παιδικό καρκίνο καθώς και να ταρακουνήσει τους επιστήμονες και τους οικονομικά ευκατάστατους να βοηθήσουν στις έρευνες για τη θεραπεία της παιδικής ογκολογίας.

https://www.instagram.com/p/CopoEzRO0Rr/

Όλα ξεκίνησαν από τους γονείς της Ava: πρόκειται για ένα 4χρονο κοριτσάκι το οποίο, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο, δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να γελάει και να μοιράζει φιλιά σε όλους.

Η αρρώστια για τους γονείς της μικρής προμήνυε το χαμό της για πάντα. Γι’ αυτό άρχισαν να τραβάνε φωτογραφίες της, με σκοπό να κρατήσουν αναμνήσεις από τη μικρή ζωής της. Ωστόσο το χαμόγελο και το πείσμα της μικρής τους κόρης, τους έκανε να ελπίζουν και να αποκτούν δύναμη.

 

Οι φωτογραφίες αυτές έδωσαν την ιδέα για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας, στην οποία μπορούν να μπουν φωτογράφοι και να δηλώσουν εθελοντικά πως επιθυμούν να φωτογραφίσουν παιδιά με καρκίνο. Στην ίδια πλατφόρμα, γονείς που αντιμετωπίζουν μια τέτοια κατάσταση μπορούν να βρουν ένα φωτογράφο να τους βοηθήσει να συνειδητοποιήσουν ότι η ζωή δεν τελειώνει!

Γνωρίστε περισσότερα με μια επίσκεψη στη σελίδα του Gold Hope Project!